Program


"Hej barátom" - Szörényi Levente és a Vujicsics együttes

"Hej barátom" - Szörényi Levente és a Vujicsics együttes

A nyár egyik rendkívül érdekes balatoni eseménye.
Szörényi Levente újra színpadon. Ezen alkalommal a Vujicsics együttessel lép fel:
„Hej barátom..”
Délszláv népzene és Illés dalok

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. augusztus 20. vasárnap, 20:00

Igazi augusztus 20-i ünnep Balatonfüreden. A tűzijáték előtti esemény is az ünnepi hangulatot emeli, és élmény gazdag szórakozást ígér az igényes zene kedvelőinek. A számtalan ismert és népszerű délszláv dallam mellett az Illés együttes legnagyobb slágerei is hallhatók lesznek az estén.

„Hej barátom ...”

A koncerten – Szörényi Levente közreműködésével – felcsendülnek az Illés együttes leghíresebb dalai is „A Kugli” vagy a „Sárga rózsa”, vagy az „Amikor én még kissrác voltam”. Az esten természetesen hallható lesz a „Hej barátom” is.

Az esten a Vujicsics együttes – a hazai közönség által is jól ismert, és a számára oly kedves – délszláv dallamokat játssza.

Helyszín: Balatonfüred Gyógy tér
(Az esemény rossz idő esetén a Balaton Szabadidő és Konferencia Központban kerül megrendezésre. Ebben az esetben a helyfoglalás érkezési sorrendben történik!)

Jegyár:

Elővételben: 6.000,- Forint
Előadás napján: 6.500,- Forint
Kapunyitás: 19:00

Ajánlatunk


Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey, Elwood bácsi legjobb barátja, egyesek szerint nem is létezik, csak az ő fejében, de a valóságban mégis sok galibát és félreértést okoz.

„Rájöttem, hogy az emberek soha nem fognak megváltozni. Mindig hagyni fogják, hogy az okosabb és erőszakosabb ember uralkodjon rajtuk. Aki mindent mer, annak lesz igaza! Aki felrúgja a szabályokat, az hozza majd a törvényeket, és aki a legtöbbet meri, annak az igaza lesz a legerősebb. És ráébredtem, hogy a hatalom mindig annak a kezébe kerül, aki hajlandó megragadni. Hogy csak merni kell. Ennyi az egész. És akkor elhatároztam, hogy én merni fogok.”

3+ 90 perc, 1 szünettel Bábtechnika: kesztyűsbáb, pálcás báb

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!