Program


HeArt Társulat: Páratlan páros

HeArt Társulat: Páratlan páros

Ray Cooney: Páratlan páros
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. május 27. vasárnap, 19:00

John Smith taxisofőrnek régóta két otthona van London közeli kerületeiben – az egyikben Mary, a másikban Barbara várja haza férjét. A férfi sikerrel titkolja kettős életét, ám egy váratlan baleset miatt az egész felépítmény veszélybe kerül. John barátja, Stanley segítségével próbálja egyre kétségbeesettebben, egyidőben két otthonban magyarázni a történéseket, miközben két rendőrfelügyelő kíváncsiságát is ki kell elégítenie. Az egyre szaporodó hazugságok egyre több alteregót teremtenek a feleségeknek, felügyelőknek és a két férfinak, míg a végére az identitások káosza teljesen elnyeli az igazságot. A Páratlan páros Ray Cooney egyik legsikeresebb, Budapesten is legtöbbet játszott komédiája, amelyet a Madách Színház 1985 óta tart repertoáron.

Szereposztás:
John Smith – Krajnik-Balogh Gábor
Stanley Curtis – Ágoston Máté
Mary Smith – Kálmán Henrietta
Barbara Smith – Nagy Alexandra
Troughton felügyelő – Gombos Krisztián
Porterhouse felügyelő – Korcsmáros András
Bobby Franklyn – Sipos András
Riporter – Szőke Dániel

Írta: Ray Cooney
Fordította: Ungvári Tamás
Rendező: Bródy Norbert
A szerző jogait a Hofra Kft. közvetítette.

A HeArt Társulat független, fiatal művészekből álló alkotócsoport, amelynek elsődleges célja szórakoztató színművek színpadra alkalmazása. A tagok olyan színészek, akiknek aktív színházi munkáik mellett komoly igénye van az önálló alkotásra és a választott színdarabok bemutatására minél szélesebb közönség körében. Az általuk játszott színdarabok nem egyetlen játszóhelyen jelennek meg, hanem több színpad közönségét is meg kívánják vele szólítani a fővárosban és vidéken egyaránt. A Társulat 2017-ben alakult, a Páratlan páros az első közös nagyszínpadi munkájuk.

Ajánlatunk


Nincs olyan ember, aki ne játszana el a gondolattal, mi lett volna belőle, ha valami vagy ha minden másképp alakul az életében. Az előadás alkotói ezúttal ezt a játékot veszik komolyan és ezen keresztül vallanak magukról, tévedéseikről és vágyaikról. Öt fiktív élettörténet jelenik meg, és ezekben találkoznak egymással az alkotók valós vagy elképzelt alteregói.

Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló AI látványosság!

Ajánló


Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!