Program


Három hang

Három hang

Hideg vízben fürdetett gondolatok, három hangszerre. Adott egy zongora, egy hegedű és egy emberi hang.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. április 12. csütörtök, 19:00

Vajon képesek-e még ma is „szólni és üzenni ők mély szellemhangokon", avagy a magyar irodalom, a magyar cigány- és komolyzene mint posztumusz dereng csak a fejekben? A feltett kérdésre az est során adja meg a választ a három művész, Szakcsi Lakatos Béla, Kathy-Horváth Lajos és Takács Bence Ervin, akik egy összeka­csintás után egészen egyedi és új hangot ütnek meg: a múltból vett komolyzenei hangok és improvizációk, a zongora és hegedű játéka mellé beemelt költészet harmóniáját.

Ajánlatunk


Richardnak valami hiányzik a munkahelyére való mindennapi ingázáson és a családi életen túl. Mígnem egy szép napon, hazafelé tartva a vonatablakból észrevesz egy titokzatosan vonzó, fiatal nőt...

Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva nagybátyja, Koppány is tömegeket gyűjt maga köré. István külföldi támogatással megszilárdíthatja a pozícióját, de a véres összecsapás elkerülhetetlen.

A Budapesti Operettszínház kiemelten fontosnak tartja, hogy támogassa autista embertársainkat a minél teljesebb élet megteremtésében és megélésében, ezért – ahogyan immár hagyománnyá vált – idén is gálakoncertet rendez az Együtt az Autistákért Alapítvány javára.

Ajánló


3+ 90 perc, 1 szünettel Bábtechnika: kesztyűsbáb, pálcás báb

Humorral, sok zenével és balkáni hangulattal tarkított vígjáték – Shakespeare egyik legnépszerűbb és így legtöbbet játszott remeke.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!