Program


Halványlila gőz

Halványlila gőz

Halványlila gőz
a L'art pour l'art Társulat estje szünet nélkül
Az előadás hossza: 1óra 50 perc

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. július 18. kedd, 21:00

Hogy miért volt ez az előadás már a bemutatón hatalmas siker? 

Hogy miért van tele a színdarab klasszikusnak ígérkező l’art pour l’art - jelenettel, vetítéssel, verssel, dallal, és egyebekkel? És vajon hogyan indulhat el úgy az előadás, hogy még el sem kezdődött? És miért tarolnak a régi és új figurák ma is „úthengerővel”? És mi a titka a mágikus négyes varázslatos színpadi jelenlétének? 

 

Ezekre a kérdésekre a Társulat tagjai is csak azt mondanák, hogy halványlila gőzük sincs. Persze biztos van, csak nem árulják el. A legékesebb bizonyíték erre a Halványlila gőz című előadásuk, amit elmondásuk szerint csak azok láthatnak, akik akarnak. 

 

Elképedhetnek a kíváncsi nézők Kíváncsi Hajnalka legújabb műsorszámán, aki időutazásra invitálja az érdeklődőket.  Zigóta és Margit társaságában látogatást tehetnek a fogászaton. Belekukkanthatnak a vadonatúj vetítésekbe, megtudhatják, hogyan imádják egymást egy ünneplő család tagjai, és halálra izgulhatják a rettenetes róka kalandjait. 

 

Tájékozódhatnak a géniusz Költő alkotói fantáziájának legújabb drágaköveiről, és arról, hogy Edebede bácsi meséjébe hogyan kerülhetett bele az öntörvényű Tompika. Valamint újabb dalok, Boborján- és Besenyő család-jelenetek, francia bábeposz, és ki tudja, még hány csoda várja a nézőket.

 

Jó szórakozást kíván a Társulat Örömtermesztő Génbizottsága!

Ajánlatunk


A tengerparti szálló valójában családi villa, aminek tulajdonosával meghitt viszonyba keveredik. Egy szép napon a rendező felesége elhatározza, hogy meglátogatja férjét ebben a sokat dicsért panzióban. Rögtönözni kell! Villámgyorsan „létrehoznak” egy szállodát..

Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei alakították.

Rádiós, a fiatal tudós a számítógépe tökéletesítésén dolgozik a padláson. Ide érkezik meg négy bolyongó szellem – Kölyök, Meglökő, Herceg és Lámpás – az igazi hősök, akiket kihagytak a mesékből. Itt szeretnének találkozni a Révésszel, aki elviszi őket egy távoli csillagra, az „örökre szépek” bolygójára, ahol végre otthonra lelhetnek..

Ajánló


..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc.…

Gyere el! Nem fogsz megváltozni, de lesz a darabban egy-két hozzád hasonló figura. Talán még azt is megtudod, hogy miért…

A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!