Program


Halványlila gőz

Halványlila gőz

Halványlila gőz
a L'art pour l'art Társulat estje szünet nélkül
Az előadás hossza: 1óra 50 perc

Hogy miért volt ez az előadás már a bemutatón hatalmas siker? 

Hogy miért van tele a színdarab klasszikusnak ígérkező l’art pour l’art - jelenettel, vetítéssel, verssel, dallal, és egyebekkel? És vajon hogyan indulhat el úgy az előadás, hogy még el sem kezdődött? És miért tarolnak a régi és új figurák ma is „úthengerővel”? És mi a titka a mágikus négyes varázslatos színpadi jelenlétének? 

 

Ezekre a kérdésekre a Társulat tagjai is csak azt mondanák, hogy halványlila gőzük sincs. Persze biztos van, csak nem árulják el. A legékesebb bizonyíték erre a Halványlila gőz című előadásuk, amit elmondásuk szerint csak azok láthatnak, akik akarnak. 

 

Elképedhetnek a kíváncsi nézők Kíváncsi Hajnalka legújabb műsorszámán, aki időutazásra invitálja az érdeklődőket.  Zigóta és Margit társaságában látogatást tehetnek a fogászaton. Belekukkanthatnak a vadonatúj vetítésekbe, megtudhatják, hogyan imádják egymást egy ünneplő család tagjai, és halálra izgulhatják a rettenetes róka kalandjait. 

 

Tájékozódhatnak a géniusz Költő alkotói fantáziájának legújabb drágaköveiről, és arról, hogy Edebede bácsi meséjébe hogyan kerülhetett bele az öntörvényű Tompika. Valamint újabb dalok, Boborján- és Besenyő család-jelenetek, francia bábeposz, és ki tudja, még hány csoda várja a nézőket.

 

Jó szórakozást kíván a Társulat Örömtermesztő Génbizottsága!

Ajánló


Budapest legismertebb cirkusza is vizicirkusszá válik pár hónapra, hogy a nézőket egy hűsítő…

Halász Judit színészi pályafutásával párhuzamosan új műfajt teremtett előadóművészként. Magyar költők verseit közel…

1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt,…