Program


Gyüttment Fesztivál 2019 - Támogatói Bérlet
2

Gyüttment Fesztivál 2019 - Támogatói Bérlet

Mi, vidékről álmodók és vidéken álmodók, Lesz-Gyüttmentek és Már-Gyüttmentek közösen fogalmazzuk, közösen tervezzük meg ezt az új Életet.

Egy olyan életet, amiben a sarat nem kikerüljük, hanem otthont építünk belőle. Amiben a gazt nem írtjuk, hanem levest főzünk belőle.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. augusztus 22. csütörtök, 6:00

Fontos, hogy a fesztiválra korlátozott számban értékesítünk jegyeket – maximum napi 1000 főt tudunk beengedni, ezért vedd meg a jegyed minél hamarabb!

Augusztus 21-ig elővételes jegyek:

– napijegyek: 6.000 /  5.000 Ft
– bérlet: 18.000 /  16.000 Ft 

TÁMOGATÓI BÉRLET: 30.000 Ft

Ha módodban áll, kérjük, legyél egy azok közül, aki támogatói bérletet vesz, így biztosítva a szervezés pénzügyi egyensúlyát (ezzel szintén beléphetsz a fesztiválra). Nagy lelkesedéssel, kitartással és elköteleződéssel dolgozunk azon, hogy a fesztivál megvalósulhasson és közös ügyünk előrehaladhasson. Köszönjük, ha ebben segítesz azzal, hogy anyagilag támogatsz bennünket! Cserébe kapsz tőlünk kézzel és sok szeretettel készített ajándékokat, és nagy-nagy öleléseket!

Jegyek a helyszínen:

– napijegyek: 7.000 / 6.000 Ft
– bérlet: 21.000 /  18.000 Ft

Kerékpáron érkezőknek kedvezményes jegyárat biztosítunk.

A belépés lóháton továbbra is ingyenes!

16 év alatti látogatóknak ingyenes a belépés, ám helyszíni regisztrációhoz kötött.

Kakasdi és szekszárdi lakosok (lakcímkártyával igazolva) a helyszínen féláron válthatnak jegyet:

– napijegy: 3.500 Ft
– bérlet: 10.500 Ft

Ha valami miatt rászorulónak érzed magad, és nagy gondot okozna a belépőjegy vásárlás, de mindenképpen eljönnél, akkor írj nekünk a szevasz[kukac]gyuttmentfesztival.hu emailre, kitaláljuk hogyan vehetsz részt a fesztiválon. Ha nincs pénzed a belépőjegyre, jelentkezhetsz önkéntesnek is, írd meg mihez értesz, illetve ha van ötleted, hogy mivel tudnál segíteni az eseményt.

TUDNIVALÓK

A Gyüttment Fesztivált idén a Szekszárd melletti Sötétvölgyben, 2019. augusztus 22 és 25 között rendezzük meg.

A helyszínen a jegyeket telefonon is meg tudjátok mutatni, nem kell kinyomtatni. Itt karszalagra váltjuk őket, amit a csuklótokon kell majd tartanotok, ezzel tudtok ki-bejárni a fesztiválon.

A napijegyek adott napon reggel 8 órától másnap reggel 10 óráig érvényesek. A bérletek augusztus 22-én 10 órától augusztus 26. reggelig érvényesek.

A karszalagokat augusztus 22-én 10:00-tól a beléptető ponton lehet átvenni, ezután már ellenőrizzük őket, és csak karszalaggal lehet a területen tartózkodni. A helyszínbontás augusztus 26-án, hétfőn elindul, ha van kedvetek segíteni, szívesen látunk Titeket. Várhatóan szerdán este zárulnak a bontási munkálatok.

Ha a létszámkorlát engedi, jegyet a helyszínen is tudtok vásárolni. A jegypénztár reggel 8:00-tól este 21:00-ig tart nyitva, jegyet 18:00 után kedvezményes áron (3.000 Ft) lehet váltani az esti koncertekre.

Gyüttment Fesztivál – minden, amire a komfortzónán túl szükséged lehet!

 

 

Ajánlatunk


Ivan Menchell pergő, mély emberismeretről árulkodó vérbő komédiája sok-sok kacagás mellett megható, megrendítő pillanatokat kínál mindenkinek, aki valaha szeretett és szerették.

zenés party két részben

Ajánló


Christine-nek elege van. Elég a nagyvárosból, a zajból, de főleg a nemrég elvesztett férjével közös helyszínekből. Költözik tehát: New Yorkból…

43. alkalommal rendezik meg áprilisban az Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásárt, a Kárpát-medence legnagyobb élő népművészeti összművészeti eseményét.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!