Program


GoetheJazz-Vertigo Trombone Quartet (D/CH)

GoetheJazz-Vertigo Trombone Quartet (D/CH)

A német és a svájci zenei színtér legkreatívabb harsonásaiból alakult Vertigo Quartet kizárólag saját szerzeményeket játszó zenekar. A jazz, a klasszikus zene és a szabad improvizáció közti stiláris határokat feloldva briliáns technikai felkészültséggel kínálják hallgatóiknak a kiforrott zenekari szellem és a négy különböző karakterű, ötletgazdag szólista-személyiség harmonikus egységét.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. december 13. szerda, 21:00

Hihetetlenül magas szintű játékával a Vertigo Quartet lerázza magáról a harsonához sztereotípiaként társított ‘lomhaság’ kliséjét, s jóval inkább egy fürge játékú vonósnégyesre elékeztetnek, ahogy a hangszereik kínált valamennyi egyedi jellemzőt beépítik zenéjükbe. Kortárszenei melódia-építkezés, ritmikai precizitás, a blues mélysége vagy éppen Bruckner-szerű motetták hangolódnak egységes egésszé előadásukban, hogy organikus hallgatói élményt nyújtsanak. A zenében egymást váltják az áradó latin érzések, a finom filmzenei témák, a folklór vagy az utcai funk lökésszerű ereje. Aki szereti a súlyos rezes hangzást, mindent megtalál itt, amit csak kívánhat. Néhány darabban a zenészek más hangszereket – furulya, melodica, tuba – is előkapnak, s méltán állíthatjuk, hogy a Vertigo személyében a világ egyik legeredetibb harsonás kvartettjét láthatjuk az Opus Jazz Club színpadán.

Közreműködik:

Nils Wogram - trombone, melodica
Andreas Tschopp - trombone, recorder
Bernhard Bamert - trombone
Jan Schreiner - bass trombone, tuba

Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni!

Asztalt jeggyel, internetes jegyváltás esetén utalványazonosítóval rendelkező vendégeinknek tudunk foglalni.

Az asztalfoglalásokat legkésőbb 21 óráig tudjuk fenntartani!

Közvetlenül koncertkezdés előtt történő jegyvásárlásnál vendégeink a meglévő asztalokat érkezési sorrendben foglalhatják el.

Telefon
+36 1 216 7894

Ajánlatunk


A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A bemutató 2014 augusztusában a Szegedi Szabadtéri Játékokon, szeptemberben pedig a Madách Színházban volt.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!