Program


FŐNIX ARÉNA w/ Timmy Trumpet ( AUS ) 2017.10.22.

FŐNIX ARÉNA w/ Timmy Trumpet ( AUS ) 2017.10.22.

A HÍR IGAZ!
Október 22-én az eddigi #legnagyobb menettel készül a FŐNIX ARÉNA színpadán a #showman, a #legenda, egy ország kedvence, a trombitás srác ... minden idők legkedveltebb WIM fellépője: Timmy Trumpet (AUS)
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. október 22. vasárnap, 20:00

Pár éve ismertük meg a végtelenül laza, barátságos ausztrál srácot - akkor pár nagyon erős melbourne track mellett „csak” egy 'FREAKS' volt a tarsolyában. Aztán sorra érkeztek a rádiókat és a fesztiválokat egyaránt meghódító top slágerek - így jött a KSHMR-ral és Carnage-dzsel közös 'Toca' majd a 'Psy or Die', a 'Party Til We Die', az 'Oracle', de a legújabb 'Al Pacino' is hatalmasat robbant.

Nem volt kérdés: egy szempillantás alatt #világsztár lett a trombitás fickóból. Azóta több ezer magyar fiatal szíve, és a legnagyobb nemzetközi fesztiválok mellett meghódította a világ elsőszámú nagyszínpadát is: idén nyáron a Tomorrowland mainstage DJ pultja mögé állt be ...

... Alig várjuk, hogy a kedvenc közönsége előtt, hasonlóan katarktikus állapotban Timmy felálljon a DJ pulthoz - vagy inkább a DJ pultRA!

JEGYINFÓK:
NORMÁL I. - 4.000 HUF.- (LIMITÁLT!)
NORMÁL II. - 5.000 HUF.-
NORMÁL III. – 6.000 HUF.-

Ajánlatunk


A SZINDRA TÁRSULAT előadása üzenet a mai fiataloknak, hogyan veszíthetjük el egymást, és magunkat egy fesztivál mámorában.

„Rájöttem, hogy az emberek soha nem fognak megváltozni. Mindig hagyni fogják, hogy az okosabb és erőszakosabb ember uralkodjon rajtuk. Aki mindent mer, annak lesz igaza! Aki felrúgja a szabályokat, az hozza majd a törvényeket, és aki a legtöbbet meri, annak az igaza lesz a legerősebb. És ráébredtem, hogy a hatalom mindig annak a kezébe kerül, aki hajlandó megragadni. Hogy csak merni kell. Ennyi az egész. És akkor elhatároztam, hogy én merni fogok.”

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Ajánló


Az Attraction Látványszínház, a Britain's Got Talent 2013-as győztes csapata, először ad egészestés show-t Magyarországon! A fantasztikus látványú és koreográfiájú…

Milyen szerepet játszik az életünkben az alkohol? A 1,5 ezrelék különleges alkotófolyamatból születik, a valóságból építkezik a közösségi színház és…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!