Program


Földön,Vízen,levegőben
3

Földön,Vízen,levegőben

Babaelőadás az utazásról és a járművekről, 1-3 éves korig
Játsszák: Egri Borbála és Matolcsy Gábor
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. december 9. szombat, 10:30

A Bábrakadabra Bábszínház előadása

Földön, vízen, levegőben!


Két gyerkőc, közös játékukat megunva, a virágmintás Dodó, és a fehér pöttyös Pepe nyuszik segítségével világfelfedezésre indul. Sétálnak, autóznak, vonatoznak, hajóra szállnak, végül pedig repülni szeretnének. De vajon sikerül-e nekik megfelelő járműveket építeni?

Babaelőadás az utazásról és a járművekről, 1-3 éves korig
Játsszák: Egri Borbála és Matolcsy Gábor

Az előadás hossza: 20 perc, melyet 20 perc közös játék követ

Jegyár: 2400 Ft (1 gyerek+1 felnőtt)

Ajánlatunk


A teremtő szellemű Philippe Herreweghe saját alapítású, világhírű műhelyeivel: a Collegium Vocale Gent kórusával és az Orchestre des Champs-Elysées zenekarával lép a Müpa színpadára. Mint közismert, repertoárja nem korlátozódik a szigorúan vett régizenére: Monteverditől Stravinskyig, Gesualdótól Dvořákig mindent vezényel, ami felkelti érdeklődését.

A német ifjúsági irodalom egyik legnépszerűbb műve, Otfried Preuβler Krabat című regénye lebilincselően izgalmas történet barátságról, közösségről, varázslatról és felnőtté válásról. A filmen és színpadon is többször feldolgozott, klasszikus történet vadonatúj bábszínházi adaptációját Kali Ágnes és Hegymegi Máté írja.

Ajánló


Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök…

Van a Bajza utca sarkán egy kis palota. A józsefvárosi Nagytemplom utcai bérházban pedig izgatott a készülődés. Pünkösdi Kató színinövendék…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!