Program


Flatley: LORD OF THE DANCE 2018 - DANGEROUS GAMES
3

Flatley: LORD OF THE DANCE 2018 - DANGEROUS GAMES

Flatley legendás előadása visszatér!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. április 5. csütörtök, 19:00

Az ír rendező és sokszoros nemzetközi díjnyertes táncművész, Michael Flatley által koreografált előadás az 1996-os bemutatása óta 2014-ben teljes felújításon esett át.

A karakterek is új, izgalmas személyiségekké fejlődtek. A show egy különleges meglepetést is ígér! A nyitó jelenetben Michael Flatley a kivetítőn egy utazásra hívja a közönséget, melyben bemutatja, hogy honnan is indult ő valaha, és hogyan lett belőle a világ egyik  legnagyobb táncosa. Az előadás végén, a híres finálé jelenetben pedig Flatley virtuális mása is megjelenik a 3D technika segítségével! Így a színpadtól visszavonult táncost újra és újra láthatja a közönség.

A Dangerous Games 2014 szeptemberben hatalmas sikerrel, húsz előadással debütált a London Palladium színházban.

Az azóta tartó világkörüli turné keretében a produkció tavasszal érkezik másodszor hazánkba: 2018 április 3-án Budapesten a Papp László Budapest Sportarénában, április 4-én Debrecenben, április 5-én Veszprémben láthatják a Lord of the Dance drámaian új verzióját.

A jegyvásárlás gyermekek számára 3 éves kortól kötelező.

Ajánlatunk


Giuseppe Verdi AIDA Opera három részben, négy felvonásban, olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Ildikó kiváló szakpolitikus, aki komoly karrier előtt áll, amennyiben le tudja küzdeni egy apró hibáját: nem tud hazudni.

Ajánló


Pietro Mascagni / Ruggero Leoncavallo PARASZTBECSÜLET / BAJAZZÓK Egyfelvonásos operák olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!