Program


Film-színház-Klub/ Bánk bán
2

Film-színház-Klub/ Bánk bán

A havonta jelentkező FILM-SZÍNHÁZ-KLUB nézői az elmúlt évek emlékezetes előadásainak felvételeiből láthatnak válogatást. A vetítéseket színháztörténeti ismertető és beszélgetés előzi meg, majd közönségtalálkozó követi.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. március 26. hétfő, 18:00

Az elmúlt 10 év terméséből szemezgetünk. Kivétel nélkül olyan felvételekről van szó, amelyek egyetlen egy vetítés erejéig kerülnek elő színházunk archívumból.
Az est házigazdája Tóth Kata rendezőasszisztens, dramaturg.

Ezúttal Katona József Bánk bán című művének (mai magyar nyelvre átültette Szabó Borbála) színpadi változatát láthatják, melyet a 2011/12-es évadban állított színpadra Bagó Bertalan. A főbb szerepekben Fazakas Géza, Szemenyei János, Danyi Judit, Orth Péter látható.
Vendégünk: Fazakas Géza

 

Ajánlatunk


Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei alakították.

Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey, Elwood bácsi legjobb barátja, egyesek szerint nem is létezik, csak az ő fejében, de a valóságban mégis sok galibát és félreértést okoz.

Ajánló


Szabó Magda műve talányos életet zár be egy olyan szimbolikus ajtó mögé, amely felnyitására mindannyian áhítozunk. A kriminek sem utolsó…

Pietro Mascagni PARASZTBECSÜLET / MESSA DI GLORIA Koncertszerű előadások magyar, angol és eredeti nyelvű felirattal

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!