Program


Ferrari F430 F1 490 LE autóvezetés DRX Ring 3 kör+Ajándék Videó
2

Ferrari F430 F1 490 LE autóvezetés DRX Ring 3 kör+Ajándék Videó

A Ferrarit biztosan ismeri. Itt az idő, hogy vezesse is!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. december 31. szombat, 19:00

A Ferrari az egyik legismertebb olasz autómárka. Hallotta már, hogy milyen hangja van egy V8-as motornak? Szeretné vezetni ezt a nagy teljesítményű autócsodát egy igazi versenypályán? Használja ki ezt a páratlan alkalmat! Az autó jobb első ülésében egy tapasztalt instruktor tanácsaival segíti Önt, hogy garantáltan emlékezetes élmény legyen a vezetés. A belső kamerás felvételt az ár tartalmazza!

A DRX Ring a kiskunlacházi reptéren kialakított 2 km hosszú, nagy sebességű versenypálya, gyors kanyarokkal, hosszú egyenessel. Biztonságos, nagy bukóterekkel rendelkezik.

A vezetés során olyan versenypilóták navigálnak, mint például:
Nagy Norbert a Zengő motorsport ETCC pilótája
Tárnok Tamás négyszeres abszolút magyar rally bajnok
Mohácsi Ákos több, mint tízszeres magyar gyorsasági bajnok

Fontos információk

Helyszín: DRX Ring - Kiskunlacháza Repülőtér

A résztvevő három kört vezet a két kilométer hosszúságú pályán.

A vezetéshez B kategóriás jogosítvány szükséges.
A voucher felhasználható egy személy részére 2 kör autóvezetés, majd 1 körön keresztül történő utasautóztatás opcióban is. Ezt az igényt a szolgáltató partnernél történő időpont foglalásánál jelezni szükséges.

Extrém időjárási körülmények között a program elmarad, de természetesen lehetőséget biztosítunk másik időpont egyeztetésére.

Az autó műszaki adatai:

  • 4.3L V8 490LE
  • hátsó kerék hajtás
  • F1 váltós 6 sebességes automata
  • kerámia fékek

 

 

Ajánlatunk


Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt irodalmi klasszikusokat. Nagyszerű arányérzékkel teszi követhetővé a cselekményt a tánc nyelvén. Klasszikus alapokra épülő kortárs koreográfiája különleges és látványos, szakmailag magas színvonalú, mégis befogadható és közönségbarát.

Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett Dömdödöm kedves versmondásán, vagy Bruckner Szigfrid hencegő oroszlán nagyzolásain.

Ajánló


Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan…

Bár egészen kicsi kora óta hangszerek között nevelkedett, sokáig nem volt egyértelmű, hogy a zenei pályát választja. A szakralitáshoz máig…

Daphne du Maurier regénye alapján a Szegedi Szabadtéri Játékok önálló bemutatója

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!