Program


Ferencsik bérlet 5. - Nicolas Altstaedt, Carlo Montanaro
3

Ferencsik bérlet 5. - Nicolas Altstaedt, Carlo Montanaro

Nicolas Altstaedt és Carlo Montanaro a Nemzeti Filharmonikusoknál

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. február 1. csütörtök, 19:30

Carlo Montanaro több éve visszatérő vendégnek számít a Nemzeti Filharmonikusoknál. Zubin Mehta felfedezettjének karrierje 2001-ben indult, ekkor vezényelte a firenzei Maggio Musicale zenekarát is, később keresett operakarmester lett, aki a szimfonikus – és ezen belül a romantikus – repertoár elhivatott előadójává is vált. Ezúttal a 19. század egyik legnagyobb cseh zeneszerzőjének két emblematikus alkotását vezényli. A megunhatatlan Újvilág-szimfónia mellett a lendületes, áradó dallamaival magával ragadó Gordonkaversenyt a hazai közönség előtt szintén nem ismeretlen Nicolas Altstaedt szólójával élvezhetjük. A német-francia muzsikus nemzedékének egyik kiemelkedő tagja, aki 2010-ben a Lucerni Fesztiválon a Bécsi Filharmonikusok kíséretével, Gustavo Dudamel vezényletével adott koncerttel vett villámrajtot a nemzetközi zenei életben. Azóta olyan neves karmesterekkel dolgozott együtt, mint Roger Norrington, Neville Marriner és Vladimir Ashkenazy; 2012-ben Gidon Kremer őt nevezte ki utódjául a Lockenhaus Festival élén, majd néhány év múlva Fischer Ádám adta át neki a stafétabotot az Osztrák–Magyar Haydn Zenekar művészeti vezetői posztján.

Carlo Montanaro karmester

Dvořák: IX. szimfónia e-moll “Az Újvilágból”, op. 95
Dvořák: Gordonkaverseny h-moll, op. 104

Nicolas Altstaedt gordonka

Nemzeti Filharmonikus Zenekar

Ajánlatunk


Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. És ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

Előadja a ZsigmondLala Énekstúdió győri amatőr musical csoportja. A műsor időtartama 90 perc.

Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva nagybátyja, Koppány is tömegeket gyűjt maga köré. István külföldi támogatással megszilárdíthatja a pozícióját, de a véres összecsapás elkerülhetetlen.

Ajánló


A „Csirbiri” koncerten a filmkoncert zenei anyagából hallható válogatás, amely csokorba fogja Halász Judit egyedülálló pályafutásának legnépszerűbb alkotásait.

A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events a tavaly decemberi teltházas A Gyűrűk…

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!