Program


Fenyő Miklós Koncert

Fenyő Miklós Koncert

Fenyő Miklós jubileumi koncert Balatonfüreden!
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. augusztus 15. kedd, 21:00

A mai magyar könnyűzenének egyik legkiemelkedőbb alakja, nevét mindenki korosztálytól függetlenül ismeri, az általa írt számok az ország legnagyobb slágereivé nőtték ki magukat. Az egykori Hungária együttes megalapítója és frontembere a mai napig az egyik legtöbbet foglalkoztatott művész az igényes könnyűzene világában. Koncertjei rendre megtöltenek minden helyszínt. Évi állandó két nagy budapesti koncertjére - nyáron a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon, télen a Syma Csarnokban - már elővételben elfogynak a jegyek. Ezzel a két önálló koncerttel a magyar előadók körében a jegyeladási piacon piacvezető. A tapasztalatok alapján egy Fenyő koncert fergeteges hangulatot varázsol, a teljes közönség egy emberként táncol és énekel minden slágert, majd a koncertről egyértelműen pozitív élményekkel távozik.

Jegyárak:

Jegyek elővételben 08.15-ig: 6000 Ft
Előadás napján: 6500 Ft

A helyfoglalás érkezési sorrendben történik.

Kapunyitás: 20:00

Jegyfoglalás: 06-30/508-4278

Jegyinfo: 06-30/353-42-30 Hétköznap 9:00-17:00 között, illetve az előadás napján a rendezvény kezdetéig hívható.

Ajánlatunk


A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

Rádiós, a fiatal tudós a számítógépe tökéletesítésén dolgozik a padláson. Ide érkezik meg négy bolyongó szellem – Kölyök, Meglökő, Herceg és Lámpás – az igazi hősök, akiket kihagytak a mesékből. Itt szeretnének találkozni a Révésszel, aki elviszi őket egy távoli csillagra, az „örökre szépek” bolygójára, ahol végre otthonra lelhetnek..

Christine-nek elege van. Elég a nagyvárosból, a zajból, de főleg a nemrég elvesztett férjével közös helyszínekből. Költözik tehát: New Yorkból Floridába. Már pakolnak is a költöztetők, egy nap marad a régi életből.

Ajánló


Mindenkivel megeshet – mármint ha nő, és elmúlt annyi...

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. És ha…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!