Program


Felelősségem tudatában kijelentem / I declare at my own risk

Felelősségem tudatában kijelentem / I declare at my own risk

Felelősségem teljes tudatában kijelentem
Alina Serban saját életének, gyerekkorának részleteit osztja meg a közönséggel a „Felelősségem teljes tudatában kijelentem” című színdarabjában, amely július 27-én az I. Nemzetközi Roma Storytelling Fesztivál nyitóelőadása lesz.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. július 27. csütörtök, 18:00

A színdarab egy fiatal lány életébe ad betekintést, aki más kortársaihoz hasonlóan rajong a popzenészekért, szeret barátkozni, és álmokat sző a jövőjére vonatkozóan. Ugyanakkor ez a lány Bukarest egyik legrosszabbnak tartott környékén, tanulásra alkalmatlan körülmények között nő fel, és rendszeresen érzi úgy, hogy szégyellnie kell magát, mert patkányok mászkálnak a ruháin, mert ismerősöknél kell mosakodnia, mert roma.

Amikor anyja börtönbe kerül, még világosabbá válik számára, hogy ha ki akar jutni a szegénytelepről, csak magára számíthat. A legkomolyabb megpróbáltatások sem törölhetik le a mosolyt az arcáról, a kitartást a szívéből. Bár néha maga sem hiszi el, hogy álmai megvalósulhatnak, végül eljut a Londoni Királyi Színiakadémiára, és elfogadja származását. Ráébred: ez nemcsak bélyeg lehet, de büszkeségre is okot adhat. Persze a küzdelem itt sem nem ér véget. „Ha megmásztál egy hegyet, kicsit pihenhetsz, de utána egy másikat kell majd megmásznod – véli a művésznő, aki számos saját színdarab szerzője és előadója mind Romániában mind az Egyesült Királyságban.

Az előadás után Alina Serban részvételével közönségtalálkozót rendezünk. Az előadás angol nyelven, magyar szinkronnal lesz megtekinthető.

Közreműködők:
író, rendező, előadó: Alina Serban
a színdarabot fordította: Adorján Beáta
Bemutató helyszíne: Stúdió K Színház (Budapest, 9. kerület, Ráday utca 32.)
Bemutató időpontja: 2017. július 28., 18:00
Az előadás hossza: 90 perc
Közönségtalálkozó hossza: 60 perc

Ajánlatunk


Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

bohózat két felvonásban

Ajánló


A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival,…

Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!