Program


EXHIBITION: Festői kertek – Amerikai impresszionizmus

EXHIBITION: Festői kertek – Amerikai impresszionizmus

Exhibition: Festői kertek – Amerikai impresszionizmus
Exhibition On Screen-sorozat, 90 perc, 2018

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. február 25. vasárnap, 17:00

Rendező: Phil Grabsky

Az Exhibition on Screen sorozat 3. évadának sikerfilmje, A modern kert festői: Monet-tól Matisse-ig után most ismét egy olyan filmet láthat a közönség, amelynek témája a kert. A film a Florence Griswold Múzeum rendkívül népszerű kiállítása (Festői kertek: Amerikai impresszionizmus és kertfestészet) alapján készült.  A múzeum Connecticutban található – abban az államban, ahonnan az amerikai impresszionizmus indult.

Képviselőit francia művészek (mint például Renoir és Monet) inspirálták, de saját útjukat járták, amely a közkedvelt művészeti irányzat mellett az amerikai nemzetről is sok mindent megmutatott a több mint harminc évig tartó időszak során.

Az amerikai impresszionizmus fontos eleme a kerthez való kötődés és a természet szépségeinek megőrzése az urbanizálódó környezetben is. A film elrepíti a nézőket az USA keleti partvidékére, az Egyesült Királyságba, valamint Franciaországba is, és a stúdiófelvételek mellett gyönyörű kerteket is megcsodálhatunk.  A lenyűgöző felvételek egyedülálló vizuális élményt nyújtanak.

Bemutató dátuma: 2018.01.20

Forgalmazó: Cikanek Management

Ajánlatunk


Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL VOLO, egy felejthetetlen koncerttel tér vissza Budapestre, hogy elvarázsolja a magyar közönséget az MVM Dome színpadán, 2024.10.10-én.

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Ajánló


Előadja a ZsigmondLala Énekstúdió győri amatőr musical csoportja. A műsor időtartama 90 perc.

Janikovszky – lánykori nevén Kucses – Éva tizenkét és tizennyolc éves kora között, 1938-tól 1944-ig vezette a naplóját. Negyedik naplófüzetének…

Rádiós, a fiatal tudós a számítógépe tökéletesítésén dolgozik a padláson. Ide érkezik meg négy bolyongó szellem – Kölyök, Meglökő, Herceg…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!