Program


Egy Romantikus Éjszaka Exclusive Vacsorával a Duna Ölelésében Pároknak
2

Egy Romantikus Éjszaka Exclusive Vacsorával a Duna Ölelésében Pároknak

Meghitt éjszaka festői környezetben - romantikusoknak és Provence rajongóknak!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. december 31. szombat, 19:00

Van egy mesés kis hely a Szentendrei-szigeten, mely a romantikusok és a Provence rajongók rejtekhelye. 
A szerelmesek egy mesés éjszakát tölthetnek el a háromcsillagos szállodában. A szálloda és környéke a határtalan nyugalom és a pihenés Mekkája, ahol éjszaka ezer pici fénnyel világító teraszt talál, romantikus kertet, rengeteg könyvet, és persze medencét, pezsgőfürdőt és szaunát is.

A festői Szentendrei-sziget szívében, a Duna-Ipoly Nemzeti Parkban megbúvó Rosinante Stílusos Vidéki Szálloda*** tökéletes és különleges helyszín a meghitt kikapcsolódáshoz.

A program tartalmazza: 3 fogásos gyertyafényes vacsora; gazdag büféreggeli; korlátlan WIFI; Rosinante mini-spa használata; 2 db lábmasszázs gép használata.

Fontos információk

Helyszín: Szentendrei-sziget, Szigetmonostor

A pár 1 mesés éjszakát tölthet el a provance-i hangulatú 3 csillagos hotelben.

A voucher 2 fő részvételét tartalmazza.

A programra kiemelt időszakban, 2017. május 1. és 2017. október 31. között kizárólag vasárnaptól-csütörtökig van lehetőség időpontot foglalni.

Ajánlatunk


Ivan Menchell pergő, mély emberismeretről árulkodó vérbő komédiája sok-sok kacagás mellett megható, megrendítő pillanatokat kínál mindenkinek, aki valaha szeretett és szerették.

A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli utolsó turnéjára kiegészült a világhírű Tropicana Club szólótáncosaival és így egy különleges műsorral várja mindazokat, akik egy igazi karibi élményre vágynak.

A fiatal Edmond Dantest a menyegzőjéről viszik el a rendőrök egy feljelentés alapján. If várának börtönébe kerül, ahonnan nincs visszatérés. A vád: kapcsolat az akkor száműzött Napóleonnal. A vád hazugságra épül, de Dantes már nem tudja bizonyítani igazát.

Ajánló


A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

Christine-nek elege van. Elég a nagyvárosból, a zajból, de főleg a nemrég elvesztett férjével közös helyszínekből. Költözik tehát: New Yorkból…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!