Program


Dr. Csernus Imre pszichiáter előadása / Zűrös szívügyek

Dr. Csernus Imre pszichiáter előadása / Zűrös szívügyek

A március 27-re tervezett előadás betegség miatt elmarad. A megvásárolt jegyek érvényesek április 5-re, vagy a vásárlás helyszínén visszaválthatók!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. április 5. csütörtök, 19:00

"A felnőtté válás eredményeképpen az ember számára adott a lelki béke, ami alapja a szerelem befogadásának. Érett alkalmasként nem a magányt, nem a boldogtalanságot sugárzod. Egy pár, ahol mindkét fél bizonytalan, nem mutat olyan kisugárzást, mint Te, ha telve vagy megelégedéssel, békével. Ha szereted magadat, máris nyitott leszel. A zárkózott a dolgok odázásától gyáva és fél a fájdalomtól. Vállald fel a fájdalom lehetőségét és kinyílsz. Nem kicsit vagy zárkózott, nem majdnem. És ne próbáld, hanem csináld meg…Nem mindegy, hogy mi magunk és kapcsolataink menthetőek-e, kómában vannak, vagy kihűltek. Ha kell, provokáljunk ki érzelmet - akár fájdalom árán is. Örüljünk, ha a fájdalomkeltésre viszonzást kapunk - nyertünk-mentettünk életet."

Ajánlatunk


Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Május 9-én Tankcsapda koncerttel indul az 2024-es Pápai Expo és Agrárpiknik, az év legmenőbb agrárrendezvénye.

Május 11-én fergeteges ValMar koncerttel zárul a 2024-es Pápai Expo és Agrárpiknik, az év legmenőbb agrárrendezvénye.

Ajánló


Koncz Zsuzsa a magyar popzene állócsillaga, 2024. április 13-án tizennegyedszer lép a Papp László Budapest Sportaréna színpadára.

40 évvel első szegedi előadása után visszatér az István, a király!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!