Program


Dr. Csernus Imre előadása: "se veled, se nélküled"

Dr. Csernus Imre előadása: "se veled, se nélküled"

Dr. Csernus Imre Törökbálinton

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. szeptember 21. csütörtök, 19:00

Bevállalja? című szókimondó műsorával robbant be a köztudatba Dr. Csernus Imre pszichiáter. Évekig kezelt súlyos drogfüggőket, manapság rendelései mellett előadásokat és önismereti tréningeket tart, borászkodik, saját pékséget és kávézót üzemeltet.

A közösségi oldalon is rendkívül kedvelt Csernus szerint az emberek valójában nem a személyétől, hanem önmaguktól és az általa kimondott őszinteségtől félnek; attól, amit nem mernek bevallani, miközben szemrebbenés nélkül csapják be magukat.

Se veled, se nélküled címmel új, interaktív előadással látogat el Dr. Csernus Imre Törökbálintra. A Doki a kétórás előadáson mai, érdekes, olykor meghökkentő filmrészletek boncolgatásával mutat rá a párkapcsolatok nehézségeire és tesz ajánlatokat ezek megoldására.

Ajánlatunk


Az elegáns londoni szőrmeszalonban Gilbert, a felfuvalkodott társtulajdonos, felesége távollétében, a hódítás reményében nercbundát készül ajándékozni Janienek, az egzotikus szépségnek. Tervének többek között az is akadálya, hogy Janie férje, feltehetőleg erősen gyanakodna, ha felesége egy tízezer fontos bundában állítana haza. A nőügyekben páratlanul találékony Gilbert beindítja a megoldás gépezetét, aminek következtében elképesztő események kezdik gyors ütemben követni egymást.

elkafkásodás két részben

Gaetano Donizetti AZ EZRED LÁNYA Vígopera két felvonásban, prózai jelenetekkel, francia és magyar nyelven, magyar, angol és francia felirattal

Ajánló


Akár egy Agatha Christie krimi a Sex és New York karaktereivel! A Liliom Produkció – Dámák a pakliban című új…

Szente Vajk íróként nemcsak a végsőkig feszíti a nevetőizmokra specializálódott bohózat kereteit, hanem föl is frissíti, már-már szinte a műfaj…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!