Program


Dodge Challenger 450 LE autóvezetés Vin Diesel csomag 3 kör
2

Dodge Challenger 450 LE autóvezetés Vin Diesel csomag 3 kör

Halálos iramban érzés az amerikai izomautók szimbólumával!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. december 31. szombat, 19:00

Aki látta Vin Diesel és Paul Walker nagy sikerű Halálos iramban filmjeit, annak nem véletlenül ismerős ez a betonszaggató szörnyeteg. 450 lóerős teljesítményével és HEMI V8-as motorjával nem véletlenül vált az amerikai izomautók egyik szimbólumává. Már pusztán a motor duruzsolásától is összerezzen az ember. Most ezt a csúcsjárgányt vezetheti a szerencsés megajándékozott. A jobb egyből ráadásul profi pilóta segíti, hogy a vezetés élménye a legtökéletesebb legyen.

Fontos információk

A programon való részvétel feltétele a B kategóriás jogosítvány megléte.

Helyszín: Kakucs Ring versenypálya

A voucher 1 fő 3 körös (kb. 3 km) vezetését tartalmazza. A vezetés időtartama kb. 5-6 perc.

A hely jellegéből adódóan a kísérőket is szívesen látják, akik végigkövethetik a vezetést. Fényképezőgép, kamera ne maradjon otthon.

Az autóztatás speciális öltözetet nem igényel, de minden esetben az évszaktól függetlenül szükséges a hosszú felső illetve a zárt cipő viselése

Motor: 5700 köbcentis, V8-as;
Teljesítmény: 450 lóerő;
Gyorsulás: 0-100 4,5 mp

 Az időjárás befolyásolhatja a program megtartását, ezért kérnénk ez ügyben a szolgáltató partnerrel előre egyeztetni.

 

 

Ajánlatunk


A német színház és film megújítója, Rainer Werner Fassbinder műve egy idősödő takarítónő és egy bevándorló szerelmén keresztül az emberi kiszolgáltatottság történetét meséli el szívszorító egyszerűséggel és tisztasággal.

Évnyitó vagy szülői értekezlet? Napközi ügyelet és portfólió készítés? Mit tegyünk, ha a tanár kollégák játszmákba hajszolják egymást és visszaélnek a helyzetükkel? Mi történik, ha a megannyi dolgozat javítása vagy az iskolai kirándulás kihat a pedagógus magánéletére?

A 2023|2024-es évad egy magyarországi bemutatóval indul, Tena Štivičić kortárs horvát drámaírónő 3tél című díjnyertes darabjával Alföldi Róbert rendezésében.

Ajánló


Megérkezett Pottyondy Edina új estje, a Démonok és hormonok. Terápiás stand up a körülöttünk élő és a bennünk lakó démonokról.…

Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!