Program


Diótörő

Diótörő

Pjotr Iljics Csajkovszkij: Diótörő

Táncjáték  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. december 30. szombat, 19:00

A Diótörő című balett színrevitele minden színházban a karácsonyi csodaváráshoz kötődő lelki töltődést segíti. A fénypontot jelenti az ádventi időszak végén, ráhangol az ajándékvárás örömére, de mindenekelőtt kitárja a lelket a másik ember felé. Az eredeti E. T. A. Hoffman-történet, a Diótörő és Egérkirály témája és cselekménye, valamint Csajkovszkij sokszínű muzsikája különleges találkozás: engedi szabadon szállni a gyermek vágy- és fantáziavilágát, ugyanakkor képes újra gyermekké varázsolni a meglett embereket is. Ráismertet a világ és az emberek sokféleségére, segít természetesnek venni és elfogadni ezt a sokszínűséget.

William Fomin táncjátéka egyaránt szólít meg gyermeket és ifjút, felnőttet és idős embert. A Diótörő és az Egérkirály harcának meséjét egy különös karácsonyi kép foglalja keretbe: a város lázas ünnepi készülődése közepette egy ablakot látunk, amely mögül egy férfi és egy nő néz dermedten kifelé. Vajon újjáéleszthető-e a szeretet, ha visszaidézik a csodát, a mesét, ami hajdan összekapcsolta őket?

(A Sopron Balett előadása)

Rendező-koreográfus – Fomin, William (táncművész, koreográfus Harangozó - díjas)

Ajánlatunk


félig mese félig musical 9-99 éves korig, két részben

Giuseppe Verdi AIDA Opera három részben, négy felvonásban, olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Ajánló


„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

Richard Wagner PARSIFAL Színpadszentelő ünnepi játék három felvonásban, német nyelven, magyar angol és német felirattal

Rádiós, a fiatal tudós a számítógépe tökéletesítésén dolgozik a padláson. Ide érkezik meg négy bolyongó szellem – Kölyök, Meglökő, Herceg…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!