Program


DialogScene – zenés színházi workshop bemutató

DialogScene – zenés színházi workshop bemutató

Az Eötvös Péter Kortárs Zenei Alapítvány több szakaszból álló, különleges, nemzetközi zenés színházi workshopot hirdetett fiatal zeneszerzőknek, melynek célja, hogy kortárs opera duettek írására inspirálja a fiatal szerzőket, valamint bevezesse őket a zenés színházi művek létrejöttének folyamatába a librettó megszületésétől a produkció színre állításáig.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. szeptember 15. péntek, 19:30

A workshop 5 kiválasztott mini-operáját a Színház- és Filmművészeti Egyetem zenés színházi rendező szakos hallgatói rendezik meg a Budapest Music Center Koncerttermében fiatal operaénekesek közreműködésével. A workshop professzorai: Eötvös Péter és Vajda Gergely.

Műsor:

Angel Hernandez-Lovera (VE): Dee & Dum
Rendező: Varga Bence

Chi-ying Lin (TW): Under the Moonlight
Rendező: Tárnoki Márk

Antoine Daurat (FR): The Scene
Rendező: Szokol Judit

Zixiao Wang (CHN): Sons and Lovers, Hate and Love
Rendező: Kukk Zsófia

Tomás Bordalejo (AR): The Magic Phallus
Rendező: Tarnóczi Jakab

Közreműködik:

Imai Ayane – szoprán
Molnár Anna – mezzo
Beeri Benjámin – tenor
Mikecz Kornél – bariton
Mali Emese – zongora
Dargay Marcell – zongora

Ajánlatunk


Akár egy Agatha Christie krimi a Szex és New York karaktereivel! A Liliom Produkció – Dámák a pakliban című új krimi-vígjátéka egy izgalmas, egész estés kikapcsolódást kínál a krimi és humor kedvelőinek.

Nagyszabású, exkluzív koncerttel érkezik tavasszal a Várkert Bazár színpadára a kivételes tehetségű, nemzetközileg is elismert énekesnő Király Linda és a Stúdió 11 Ensemble zenekar, hogy elvarázsolja a közönséget saját szerzeményeivel és népszerű világslágerekkel. A "Harmony of Love" címet viselő produkció sztárvendége az énekesnő testvére, Király Viktor énekes, dalszerző lesz, akivel számos szívhez szóló duettet is előadnak majd, igazi örömzenével ajándékozva meg a közönséget.

Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon is emberi tulajdonságokkal felruházott - macskái. Eltáncolják és eldalolják életüket.

Ajánló


A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!