Program


Derby Fesztivál 2018.

Derby Fesztivál 2018.

Június 29-e és július 1-je között, három napon át három különböző szakág legjobbjai mérik össze tudásukat a Kincsem Parkban. Pénteken a 4. Agár Derby, szombaton a 104. Magyar Ügetőderby, vasárnap pedig a 96. Magyar Derby, a telivérek legendás futama lesz a nap fő versenye.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. július 1. vasárnap, 12:00

Az idei év különlegessége, hogy öt szerencsés látogató részt vehet a vasárnapi Civil Derbyn, ahol kétszemélyes versenykocsiban, profi hajtó mellett élhetik át az ügetőverseny felejthetetlen izgalmát.

Idén először, szombaton rendezzük meg a Celeb Derbyt, a sztárok futamát, ahol szurkolhatsz kedvenc színészeidnek, sportolóidnak, bloggereidnek.

Az izgalmas versenyek mellett a látogatók megismerkedhetnek a tradicionális magyar lófajtákkal, azok történetével, a lóápolás, lótartás alapjaival és számos lóhoz, lovagláshoz kapcsolódó érdekességgel.

Ha Derby, akkor az elegancia főszerepet játszik: készítsd el nálunk a Derby kalapod és nevezz be a divatmustrára! A rendezvény legjobban öltözött gyermekét, nőjét és férfiját megajándékozzuk.

A gyerekeknek ingyenes, színes programokkal készülünk: lesz kézműves sarok, mesebeli körhinta, pónilovaglás és arcfestés.

18 éven aluliaknak a belépés díjtalan!

Ajánlatunk


A világhírű francia mágus, Eric Lee először Budapesten.

Mozgalmas, pörgős időszak: gőzerővel készül a Fővárosi Nagycirkusz a „Csillagok, égbeli tűk” című előadásra

Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a HUNGÁRIA.

Ajánló


Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását…

Gyere el! Nem fogsz megváltozni, de lesz a darabban egy-két hozzád hasonló figura. Talán még azt is megtudod, hogy miért…

Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!