Program


Demjén Koncert

Demjén Koncert

Számtalan teltházas koncertet, fellépést követően Demjén Ferenc ezúttal a Pestszentimrei Sportkastélyba látogat el 2018. április 6-án.


 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. április 6. péntek, 20:00

Nagyszabású koncertjén a régi, mindenki által ismert slágerek mellett az újabb dalok is felcsendülnek majd.

Demjén Ferenc szólókarrierjét megelőzően megfordult a Bergendy, majd a V’Moto-Rock zenekarokban is, és  ő nevéhez fűződik a Szerelem első vérig című film közismert betétdala is.

Aki már járt „Rózsi” koncerten, az tudja, hogy a Magyar Köztársasági Érdemrend tiszti keresztjével is díjazott művész a tőle elvárható profizmussal áll majd színpadra és nem lesz ember a nézőtéren, akit nem mozgat majd meg ez a színvonalas, több évtizedet átölelő koncert.

Ajánlatunk


Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását és a lagziját, Fadinard kénytelen beszerezni egy ugyanolyan kalapot, miközben menyasszonyt, apóst, násznépet kell percenként leszerelnie. Kortalan francia csúcsbohózat.

„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

Ajánló


Örkény István az életéről Elmondja: Mácsai Pál

„Az ok, ami miatt a Szerelmes Shakespeare-t az irodalommal foglalkozó kutatók és kritikusok is élvezetesnek találják, nem más, mint hogy…

Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!