Program


Csajkovszkij: A diótörő (élő balettközvetítés)

Csajkovszkij: A diótörő (élő balettközvetítés)

A Royal Opera House’s Live Cinema Season a 2018/19 évadban ismét világszínvonalú balett- és operaelőadásokat kínál a nézőknek. A 3 új produkciót és népszerű klasszikusokat felvonultató repertoárt a világ 40 országában, több mint 1000 filmszínházban közvetítik a Covent Gardenből.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. december 3. hétfő, 20:15

Az idei évadban olyan világsztárok előadásában csendülnek fel az ismert dallamok, mint Anna Nyetrebko, Diana Damrau, Jonas Kaufmann, Erwin Schrott, Michael Fabiano, Plácido Domingo vagy Eva-Maria Westbroek, a Royal Balett előadásában pedig ismét műsorra kerülnek a legnépszerűbb klasszikusok, mint A diótörő vagy a Don Quijote.

A Royal Opera House moziközvetítéseinek öt éve kizárólagos magyarországi forgalmazója a Pannonia Entertainment.

Csajkovszkij: A diótörő
Balett
2018. december 3., hétfő, 20:15
Előadás hossza: 2 óra 30 perc, egy szünettel

Karácsonyi ajándék az egész családnak, mely különleges helyet foglal el a balettrajongók szívében szerte a világon. Az orosz balett hagyományait követve a Royal Ballet előadásában minden jellegzetes részlet megelevenedik, így a hópihék tánca is.

Koreográfus: Peter Wright, Lev Ivanov nyomán
Zene: Pjotr Iljics Csajkovszkij

Ajánlatunk


Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet - és amely több mint száz éve visszatérő sikerdarabja a hazai és határon túli színpadoknak -, negyven év után ismét látható lesz a Budapesti Operettszínházban.

43. alkalommal rendezik meg áprilisban az Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásárt, a Kárpát-medence legnagyobb élő népművészeti összművészeti eseményét.

zenés átirat két részben

Ajánló


A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló…

A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű…

Ildikó kiváló szakpolitikus, aki komoly karrier előtt áll, amennyiben le tudja küzdeni egy apró hibáját: nem tud hazudni.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!