Program


Claude Magnier: Oscar

Claude Magnier: Oscar

Klasszikus bohózat meglepően sok aktualitással.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. február 2. péntek, 19:01

Claude Magnier: Oscar
Klasszikus bohózat meglepően sok aktualitással.

Egy apa rájön, hogy bár nagyon meggazdagodott a szappanokon és jó kapcsolatokon, mekkora problémákat okozhat egy önállósodott alkalmazott. És egy önállósodott lánygyermek. Főleg, ha kettő van belőle. A másodikról nem is tudott. Felbukkan még három táska, melyek rejtélyes módon cserélődnek egymással. További problémaforrások: egy buta masszőr ("Bocs, főnök"), egy locsogó feleség, egy „arisztokratizálódó” szobalány,  "bérgyilkos" szabók és egy régi pásztoróra szereplője. A szappangyáros mindezekről tudott… csak nem sejtette!  A gödöllői előadás az eredeti történetet a Sylvester Stallone főszereplésével készült filmes feldolgozás poénjaival gazdagítja.

Ajánlatunk


Az interjúitokban ugattok a rendszer és a hatalom ellen. Az előadásaitok pedig ugyanazt a világot képviselik, ugyanannak a világnak a részei, amitől egyébként annyira szabadulnátok. A ti művészetetek ágyazott meg a politikának.

A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli utolsó turnéjára kiegészült a világhírű Tropicana Club szólótáncosaival és így egy különleges műsorral várja mindazokat, akik egy igazi karibi élményre vágynak.

Ajánló


Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett…

Roman Polanski hasonló című filmjéből készítette nagy sikerű színpadi rendezését, melyet nemzetközi alkotógárdával állított színre a PS Produkció. Eddig több…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!