Program


Christoph Sietzen – ütőhangszerek / Rising Stars

Christoph Sietzen – ütőhangszerek / Rising Stars

„Zeneisége természetes, technikai felkészültsége felsőfokú, színpadi jelenléte rendkívül erős, s mindez együtt kivételes személyiség szolgálatában áll.” „A kis felületek nagy mestere.” „Az új Chick Corea.” „Az évszázad tehetsége: egyszerűen hihetetlen.” Kritikusok, zenei szakemberek véleménye a luxemburgi ütőhangszeres művészről.


 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. november 4. szombat, 20:00

Nagyon-nagyon fiatal - és máris mennyi mindent elért, mennyi minden történt vele! A hivatalosan marimbajátékosnak nevezett, ám vérbeli ütőhangszeresként valójában igen sokféle instrumentumot virtuózan kezelő Christoph Sietzen mindössze huszonöt éves, de már tizenkét évesen bemutatkozott a Salzburgi Ünnepi Játékokon, huszonkétévesen pedig a marimba és az ütőhangszeres tárgyak docenseként oktatott Bécsben, a Zenei és Színművészeti Egyetem (Universität für Musik und Darstellende Kunst) falai között. Díjat nyert a nagy nemzetközi presztízsű ARD zenei versenyen. Bogdan Bacanu, Emiko Uchiyama és Vladimir Petrov társaságában tagja a - már a nevekből is sejthető, hogy abszolút nemzetközi összeállítású - The Wave Quartetnek, amely a Müpában elhangzó Rising Stars-hangverseny néhány számában is közreműködik.
Ha valaki mindezek után még nem biztos benne, hogy eljöjjön-e Sietzen koncertjére, hallgassa (és nézze) meg a művész honlapján azt a döbbenetes zenei tűzijátékot, amelyet ez a rendkívüli szólista Avner Dorman izraeli zeneszerző Frozen in Time (Időbe fagyva) című alkotásában elénk varázsol. Aki ezt a felvételt megismeri, biztosan ott lesz a Fesztivál Színházban, hogy személyesen is tanúja lehessen a rendkívül izgalmas és sokszínű műsort megszólaltató Christoph Sietzen magyarországi bemutatkozásának.

A Rising Stars-programba jelölte: Philharmonie Luxembourg

Műsor:
Emmanuel Séjourné: Attraction - marimbára, vibrafonra és hangszalagra (rövid szólóváltozat Christoph Sietzennek)
Xenakisz: Rebonds B
Stewart Copeland: új mű (az ECHO felkérésére)
Arvo Pärt: Für Anna Maria (Christoph Sietzen hangszerelése marimbára)
John Psathas: One Study One Summary marimbára, hulladékütőkre és hangszalagra - 1. Summary, 2. Study
J. S. Bach: C-dúr versenymű két csembalóra, BWV 1061a - I. Allegro (Bogdan Bacanu hangszerelése marimbára)
Piazzolla: La muerte del ángel
Piazzola: Tanquedia
Piazzola: Oblivion
Piazzola: Libertango

Közreműködik:

The Wawe Quartet

Ajánlatunk


félig mese félig musical 9-99 éves korig, két részben

A „Csirbiri” koncerten a filmkoncert zenei anyagából hallható válogatás, amely csokorba fogja Halász Judit egyedülálló pályafutásának legnépszerűbb alkotásait.

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Ajánló


A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű…

..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc.…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!