Program


Charlie 70

Charlie 70

Charlie Szombathelyen koncertezik 2017. december 14-én.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. december 14. csütörtök, 19:00

A „Jég Dupla Whiskyvel”, a New York- New York”, a „Zenegép”, a „Könnyű álmot hozzon a szél” és számtalan, ma már örökzöldnek tekinthető sláger  előadója, Charlie – Liszt-díjas énekes (kevésbé ismert nevén Horvát Károly) 2017. október 28-án tölti be a 70. életévét.

Ebből az alkalomból a budapesti Papp László arénában lesz év végén egy  koncertje, de azt megelőzően egy, az ország nagyobb városait érintő „szülinapi” turnéba kezd a smirgli hangú énekes, hogy a  vidéki rajongóival is együtt ünnepelhesse ezt a kerek évfordulót.

Tervei szerint, hogy nem egy hagyományos Charlie koncertet láthatunk-hallhatunk, hisz a 70 év nem csak egy kerek életkort jelent ebben az esetben, hanem igen csak hosszú és gazdag művészi pályát is, amelyből válogatva ez alkalommal számos olyan dal is felcsendül, amelyek korábbi alkotói időszakában hoztak számára sikert – elég, ha csak a Generálra, vagy a Tátrai Bandra gondolunk.

Nyugodtan kijelenthetjük, hogy egy igazi életmű koncertnek nézünk elébe, mind tartalmát, mind az apropóját tekintve és talán külön öröm számunkra, hogy a közönség a születésnapjához igen közeli napokon találkozhat, ünnepelhet és örömködhet együtt vele, mert

„AMI SOUL, AZ SZÓL...”

És ahogy Charliet ismerjük nagyon és nagyot fog szólni!Vendég: Tátrai Tibor

 

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!