Program


Campus Fesztivál 2019 KEMPINGJEGY

Campus Fesztivál 2019 KEMPINGJEGY

2019. július 17-21.
XII. Campus Fesztivál @ Debrecen-Nagyerdő

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. július 17. szerda, 14:00

Dunán innen a legnagyobb!
2018-ban az egyik legnagyobb hazai könnyűzenei eseményen 108 ezren szórakoztak Debrecenben, mikor is 19 programhelyszín,18 közérdekű helyszín, 30 attrakciós pont, összesen közel 70 helyszín várta a fesztiválozókat. Ez idén sem lesz másképp, a négy napos eseményen a színes programkínálatban természetesen a zenéé lesz a főszerep.
Idei fő fellépők: Limp Bizkit, Alan Walker, Nora En Pure, Seafret,Tankcsapda, Halott Pénz, Quimby, Ruzsa Magdolna, Punnany Massif, Horváth Tamás, Irie Maffia, 30Y, Bagossy Brothers Company, AWS, Road zenekar.
És még sokan mások... 

Ajánlatunk


Sir Kenneth MacMillan / Liszt Ferenc – John Lanchbery MAYERLING Balett három felvonásban

Ahogy egy kritikusa írta: „Akinek nehéz a szíve, vagy csak melegségre vágyik, nézze meg ezt a darabot. Aki a nagy generáció tagja és képtelen megérteni az unokáját, vagy az ipszilon generációé, és kiborítják a nagyszülei, nézze meg ezt a darabot. Aki egyszerűen szereti a színházat, nézze meg ezt a darabot.”

„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad – alul semmi!”

Ajánló


Csak a szeretet: az egyetlen és ősi, időn és téren átívelő, mindannyiunkat összekötő energiáról beszél Magyarország első számú újcirkusz-társulata, a…

Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!