Program


BUENOS AIRES - Vivaldi-sorozat - Óbudai Danubia Zenekar

BUENOS AIRES - Vivaldi-sorozat - Óbudai Danubia Zenekar

Az Óbudai Danubia Zenekar Vivaldi sorozatának 1. koncertje a BMC-ben.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. február 10. szombat, 19:00

 

46 opera, 90 szonáta, több mint 500 versenymű, köztük négy, ami különleges helyet vívott ki magának a zenetörténetben. Az évszakokat bemutató hegedűversenyeknek hihetetlen hatása lett az utókorra, Jean-Jacques Rousseau fuvola átiratától Piazzolla tangó parafrázisáig, annak dacára, hogy szinte két évszázadon át csipkerózsika álmukat aludták ezek a művek. Érdemes azonban tovább is kutatni ezt a félezer koncertet: hihetetlen gazdagságot találhatunk mind a hangszerek kiosztása, mind a speciális „Vivaldi-effektek” terén.

 

Vivaldi | L’estro armonico op.3. nr. 8., a-moll koncert két hegedűre
Vivaldi | C-dúr piccoloverseny
Richter | Vivaldi recomposed – A tél
Piazzolla | Négy évszak Buenos Airesben – A tél

Közreműködik:
Mező Péter  hegedű
Tóth Gabriella hegedű
Mucza Gabriella fuvola
Bodor János hegedű

Ajánlatunk


Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey, Elwood bácsi legjobb barátja, egyesek szerint nem is létezik, csak az ő fejében, de a valóságban mégis sok galibát és félreértést okoz.

A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli utolsó turnéjára kiegészült a világhírű Tropicana Club szólótáncosaival és így egy különleges műsorral várja mindazokat, akik egy igazi karibi élményre vágynak.

Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL VOLO, egy felejthetetlen koncerttel tér vissza Budapestre, hogy elvarázsolja a magyar közönséget az MVM Dome színpadán, 2024.10.10-én.

Ajánló


Rádiós, a fiatal tudós a számítógépe tökéletesítésén dolgozik a padláson. Ide érkezik meg négy bolyongó szellem – Kölyök, Meglökő, Herceg…

Boris Eifman / ifj. Johann Strauss A PYGMALION-HATÁS Balett két felvonásban

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!