Program


BonBon Sextet: Fehérlófia

BonBon Sextet: Fehérlófia

Fehérlófia - kortárs zenei mesejáték

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. február 25. szombat, 11:00

Meskó Ilona neve ismerős lehet az IBS közönsége számára is, hiszen ő szerezte a korábban az IBS Színpadon is bemutatott Jancsi és Juliska című darabot, melynek akkora sikere lett, hogy végül CD-n is megjelent. Hasonló sikerben bízva írja készülő darabját, melyet ezúttal Tarr Ferenccel közösen jegyeznek majd és az egyik legősibb magyar népmesét, Fehérlófia történetét dolgozza fel.

A felnőtté váló, sok kalandot megjáró hős története nemcsak kalandos és izgalmas, de mivel évszázadok óta hagyományozódik tovább szájról szájra, sok tudás is megrejlik benne. Az izgalmas hangszereléssel a cél persze ugyanúgy a klasszikus zene megkedveltetése, a darabban szereplő hangszerek megismertetése, melyet természetesen Győző bácsi vállal magára. A hangszerek megismerése után azonban kezdődik a műsor hangverseny része, amely remélhetőleg elnyeri majd a kisebbek tetszését is.

Ajánlatunk


Isten eljön hozzánk, mert nagyon sok mondanivalója van. Megosztja gondolatait az elmúlt néhány tízezer év történéseiről és tapasztalatairól, válaszol az időközben felmerült kérdésekre és bemutatja a projekt fejlesztésének további lépcsőit.

Ajánló


Szabó Magda műve talányos életet zár be egy olyan szimbolikus ajtó mögé, amely felnyitására mindannyian áhítozunk. A kriminek sem utolsó…

Az előadás arról szól, milyen hazugságban élni, hazugságban leélni egy életet, és milyen, ha ezt a hatalmi elit különféle rétegeinek…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!