Program


Boldogság
4

Boldogság

Eric Assous
BOLDOGSÁG
vígjáték
Fordította Bardóczy Attila
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. november 8. csütörtök, 19:00

Louise meséket ír, Alexandre éttermet vezet. Louise hat éve elvált, egyedül él, Alexandre válófélben van, és három gyermek édesapja. Nagyon különbözőek, mégis nagyon egymáshoz valók. Kapcsolatuk viharosan indul és viharosan is folytatódik – az egyik a magánytól, a másik az elköteleződéstől fél, mégis közösen próbálnak gyógyírt találni korábbi sérelmeikre és fájdalmaikra. Keserédes történet a szerelemről és az összetartozás vágyáról.

Az előadás Eric Assous engedélyével, az SADC és a Hofra Színházi és Irodalmi Ügynökség Kft. közvetítésével jött létre (www.hofra.hu).

Szereposztás:
Alexandre – Rékasi Károly
Louise – Pikali Gerda
Díszlet: Tompai Zsuzsa
Jelmez: Pikali Gerda
Rendezőasszisztens: Németh Dóra

RENDEZŐ: VEREBES ISTVÁN

Magyarországi bemutató: 2016. január 23.

Ajánlatunk


A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Margit Auer: Mágikus állatok iskolája Milyen érzés lenne, ha lenne egy saját, csakis hozzád kötődő állatod? Aki téged megért, beszélgetni tudsz vele, mindenhova elkísér, és soha többé nem kellene egyedül lenned?

Ajánló


Egy családi utazás nagy meglepetésekkel szolgálhat. Tomas, az üzletember egy síparadicsomba viszi szeretteit a téli vakációra. Váratlanul azonban lezúdul egy…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!