Program


BOBAN MARKOVIĆ ORKESTAR- Sztárvendég: Palya Bea

BOBAN MARKOVIĆ ORKESTAR- Sztárvendég: Palya Bea

Boban Marković Orkestar
vendég: Palya Bea
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. augusztus 3. péntek, 20:30

Boban Marković és zenekara számos zenei díj birtokosa, megannyi Kusturica-film zenei közreműködője, igazi multikulturális csemege. A világhírű szerb trombitás rezesbandája ezúttal Palya Beával kiegészülve ad koncertet a Mézesvölgyi Nyár nagyszínpadán, Veresegyházon!

A Boban Marković Orkestar mindent elért, amit zenekar elérhet a világ ezen szegletében; díjak sokasága, több százezer eladott lemez, klub és fesztiválkoncertek százai, rajongók tízezrei követik örömzenélésüket, bárhol is játszanak Európa országaiban.

Boban Marković első trombitáját a homokban felejtette, miközben barátaival játszott, és inkább focista szeretett volna lenni, mint zenész. Édesapja 10 éves korában leültette, és közölte vele: a végzete márpedig az, hogy trombitás legyen. Mindennek már 40 éve.

Legyenek részesei az örömzenélés ünnepének az örökifjú Bobannal! Engedjék meg, hogy a zenekar elkalauzolja Önöket a szerb, török, roma, zsidó jegyeket összefonó, improvizatív muzsikájukkal a fülledt Balkán világába.

A Mézesvölgyi Nyár programjairól bővebben a www.mezesvolgyinyar.hu oldalon, az esőnapokkal kapcsolatos tudnivalókról pedig az Általános Szerződési Feltételek aloldalon tájékozódhatnak.

Ajánlatunk


A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A bemutató 2014 augusztusában a Szegedi Szabadtéri Játékokon, szeptemberben pedig a Madách Színházban volt.

Ajánló


„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!