Program


Bikini koncert

Bikini koncert

Bikini koncert

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. október 14. szombat, 20:00

A Bikini-t senkinek nem kell bemutatni, a slágereiket még a fiatalabbak is biztosan ismerik, annak ellenére, hogy a zenekar 1982-ben alakult meg Németh Alajossal (zeneszerző-basszusgitáros), Nagy Feróval, az akkor épp nem működő Beatrice frontemberével , valamint nagy tudású zenészek sorával. Két albumot készített ez a felállás – olyan lemezeket, amelyek a mai napig komoly értéket képviselnek a magyar könnyűzenében.

A sikerek ellenére 1992-ben elbúcsúzott a zenekar a közönségtől. A rendszerváltáshoz dalaival, filozófiájával hozzájáruló Bikini tagjai úgy gondolták, megtették kötelességüket: a pont a mondat végén van, ettől kezdve nincs szükség rájuk. Ám néhány év múlva ráébredtek, hogy a rendszerváltozás nem hozta magával azt, amire vártak, amire vágytak. S ma talán még nagyobb szükség van arra, hogy elmondják, hogyan érzi magát a kisember a világban, mint az induláskor. A Bikini 1997-ben újjáalakult, hogy azóta a korábbiaknál is jobb albumokat készítsen, s ott legyen minden városban és faluban, határon innen és túl. Hogy egyszerre szórakoztasson és gondolkodtasson el, hogy felnyissa a szemeket – ugyanakkor reményt is adjon.

Ajánlatunk


2024. április 27-én Fluor Tomi és Diaz a Budapest Sportarénában ünnepli meg a nagy szülinapot.

Jössz éjfélkor babzsákra huppanva, az előadóktól karnyújtásnyira klasszikus zenét hallgatni? A kérdés tíz évvel ezelőtt talán furcsán hangozhatott, de a Fesztiválzenekarnak köszönhetően a Midnight Music azóta az egyik legjobb és legnépszerűbb program lett azok körében, akik fogékonyak a kultúrára, de nem szeretik a hagyományos hangversenyek kötöttségeit.

Ajánló


„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad –…

Az Anconai szerelmesek kacagtatóan fordulatos, kedvesen pikáns, szellemes, zenés összekacsintás a hetvenes évek olasz slágereivel. Szerelem, slágerek, tánc, gegek, csipetnyi…

Bősze Ádám 2019 őszén indította el „Nagy zenészek, nagy szerelmek” című előadás-sorozatát, mely a világ leghíresebb zeneszerzőinek magánéletéről, esetenként izgalmas…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!