Program


Bazi nagy magyar lagzi

Bazi nagy magyar lagzi

A Pódium Színház előadása.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. július 5. csütörtök, 19:30

A hamisítatlan, hagyományos magyar lagziban igencsak összekuszálódnak a szálak: a menyasszony nem a vőlegényt várná, a vőlegény hozományra hajt, a Polgi ott keresi a boldogságot, ahol az újdonsült férj, megjelenik az ara régi szerelme menyasszonyi ruhában, a tanú vele mondaná ki az igent, majd egy kétes múltú lány is megátkozza egy vajákos asszsonnyal a frigyre lépett férfit.
És mindez csak a kezdet…

Ajánlatunk


A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events most az egyik legkülönlegesebb műsorával tér vissza Budapestre.

A „Popzene időgépben” koncepció mögött mindenki által ismert kortárs popsikerek és örökzöld popslágerek swingesített, jazzesített, doo-woposított, Motown-hangzású soulba ültetett feldolgozásai húzódnak meg. Egyszerű, de nagyszerű ötlet, ami tökéletesen működik.

Rényi Ádám keserédes, abszurd és meglepő történeteinek hőseit és antihőseit négy színész kelti életre egy sokszínű, sokhangulatú, nevetésben és könnyekben is gazdag, különleges előadásban.

Ajánló


Ha sírva akar nevetni, ezt az előadást ne hagyja ki!

A Medikus Zenekar 2008-ban alakult, tagjai a Semmelweis Egyetem és más hazai felsőoktatási intézmények egykori és jelenlegi hallgatói. A főleg…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!