Program


Bartók 135 – születésének 135., halálának 70. | évfordulója kapcsán

Bartók 135 – születésének 135., halálának 70. | évfordulója kapcsán

A Magyar Zeneiskolák és Művészeti Iskolák Szövetsége – születésének 135., halálának 70. évfordulója kapcsán – nagyszabású programsorozattal kívánja népszerűsíteni Bartók Béla, zeneszerzőt, zongoraművészt, népzenekutatót életpályájának és műveinek az ifjúság tágabb körben való megismertetésével.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. március 27. hétfő, 18:30

A három sorozat – vetélkedő, képzőművészeti pályázat, „Bartók Maraton” – záróeseményeként kerül megrendezésre a vetélkedő döntője; a képzőművészeti pályázat díjazottjainak műveiből rendezett kiállítás és a hangverseny.

A koncert keresztmetszetet ad a zeneiskolai oktatásban használt Bartók művekből és átiratokból. A szólisták mellett többek között színpadra lépnek a Solti György Zeneiskola Vonószenekara és Kórusa, a Weiner Leó Zeneiskola Fúvószenekara, a Marczibányi téri Kodály Iskola Leánykara, valamint a Békéscsabai Hétpróbás Néptánciskola táncosai is.

A belépés díjtalan, de regisztrációhoz kötött. A regisztráció díja 200 Ft.

Ajánlatunk


Mindenkivel megeshet – mármint ha nő, és elmúlt annyi...

43. alkalommal rendezik meg áprilisban az Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásárt, a Kárpát-medence legnagyobb élő népművészeti összművészeti eseményét.

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

Ajánló


A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli…

“Mert van a Stradivari és egy átlagos hegedű, A Stradivari Stradivari, a másik meg középszerű! És én hazudhatnék neked tovább,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!