Program


BABSZEM JANKÓ - Majorka Színház

BABSZEM JANKÓ - Majorka Színház

Áttanulmányoztunk mintegy huszonhat analóg mesét (Hüvelyk Matyi, Babszem Jankó, Hüvelyknőc, Pöttöm Palkó, stb.), és megalkottuk a magunkét.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. július 7. szombat, 11:00

Az évek során beleerősödtünk a közönséget is bevonó színjátszásba. A cirkuszigazgatót és a két martalócot alakító nézőn is múlik, milyen lesz az előadás.

A huszonhat elolvasott meséből elhagytuk a farkas gyomrának felhasítását, a gyermeket eladó, de hazaszökésre bazírozó apát, meg a hirtelen megnövő főhőst. A lényeg-szerintünk- az, hogy valaki helyzetét elfogadva fölismeri-e és teszi-e a dolgát, megtalálja-e a helyét.

Dolga és helye ugyanis a gyerekeknek is van. Leginkább a játék, a világ megismerése. Játszva, nevetve kígyózik ez a mese az otthontól otthonig, és egy szenzációs bűvészmutatvánnyal megbolondítva, nyolc különböző bábtechnika alkalmazásával sodorja magával a nézőket egyik ámulatból a másikba.

A mese időtartama: kb. 45 perc.

Ajánlatunk


Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És természetesen egy jó falatra. Ha nem kapnak ételt, akkor elcsenik maguk. De ugyan ki tudna haragudni rájuk? Csak túl akarják élni a háborút. Ma, amikor milliók kényszerültek elhagyni otthonukat, ez is döbbenetesen ismerős üzenet.

Ajánló


A Szép nyári nap című musical valamikor a hetvenes években játszódik Bácsszentmárián, egy olyan építőtáborban, amelyik közel van a jugoszláv…

40 évvel első szegedi előadása után visszatér az István, a király!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!