Program


Az Óbudai Danubia Zenekar koncertje / KLASSZ a pARTon! Kodály Zoltánnal és a Cimborákkal

Az Óbudai Danubia Zenekar koncertje / KLASSZ a pARTon! Kodály Zoltánnal és a Cimborákkal

Az Óbudai Danubia Zenekar koncertje
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. december 16. szombat, 19:00

„Utóvégre lehet élni zene nélkül is. A sivatagon át is vezet út. De mi, akik azon fáradozunk, hogy minden gyermek kezébe kapja a zene kulcsát s vele a rossz zene elleni talizmánt, azt akarjuk, ne úgy járja végig útját, mintha sivatagon menne át, hanem virágos kerteken.” A Kodály Zoltán ars poeticájának szellemében összeállított, a Kodály-életmű számos zenei műfaját felvonultató Cimbora-műsorokban a pódiummal most barátkozó fiatal tehetségek mellett élvonalbeli muzsikusok is fellépnek.
Az 1993-ban alakult Óbudai Danubia Zenekar még mindig Magyarország legfiatalabb, de komoly nemzetközi elismertséggel rendelkező szimfonikus együttese. Csordás Klára, a Párizsban élő mezzoszoprán kiváló dalénekes. A számos nemzetközi díjat elnyert, jobbnál jobb lemezfelvételeket jegyző Érdi Tamás a koncertélet ismert szereplője, határainkon belül és kívül is. Az Európa egyik legjobb oboásának (valamint oboa d'amore- és angolkürt-játékosának) tartott Lencsés Lajos fellépése szintén az est egyik kuriózuma, hiszen évtizedek óta ő is külföldön él.

Mozart: A varázsfuvola - nyitány
Liszt: Loreley
Weber: Hangversenydarab, op. 79
Chopin: Andante spianato és Nagy polonéz, op. 22
Kodály: Marosszéki táncok zongorára
Kodály: Epigrammák
Kodály: Nausikaa
Kodály: Marosszéki táncok zenekarra

Ajánlatunk


A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló AI látványosság!

„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad – alul semmi!”

Ajánló


Örkény István az életéről Elmondja: Mácsai Pál

Előfordul: hulla, és annak fagyasztása, csontok, hányás, köpés, meztelenség, verekedés, felnőttfilm-részlet, kitört ujjak, kábítószer fogyasztása és terjesztése, méregkeverés, zászlóégetés (ja…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!