Program


Ármány&szerelem

Ármány&szerelem

A rockzenés játékban Schiller népszerű drámájának jelenetei sorakoznak fel, de nem az ismert és megszokott módon.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. március 25. vasárnap, 19:00

Az átdolgozás zenéjét Papp Gyula, a dalszövegeit Demjén Ferenc, a szövegkönyvét Sárdy Barbara írta, s a szerzők a játékot egy színházi összpróba keretein belül tárják elénk. Egy társulat – melynek dühöngéseit és belenyugvásait végigkövetjük – az Ármány és szerelem megzenésített változatát igyekszik színpadra vinni. A produkció majdnem kész, de a próbát, ahogyan az lenni szokott, számos probléma vagy tisztázatlan kérdés szakítja meg. Ebből persze humoros bonyodalmak származnak, de születnek megrendítő pillanatok is. Látjuk tehát az előadást, de látjuk azt is, amit a közönség soha nem szokott látni. Így a nézőnek kettős élményben lehet része: az eredeti darab zenés feldolgozásán túl rácsodálkozhat a mi XXI. századi létezésünk mulatságos és tragikus esendőségeire is.

Ajánlatunk


A Budafoki Dohnányi Zenekar jótékonysági koncertet ad a közel 30 éve működő Tüdőgyógyászatért Alapítvány javára, amely az Országos Korányi Pulmonológiai Intézet támogatására jött létre. Az intézet az ország elismert tüdőgyógyászati centruma, elévülhetetlen érdemei vannak a légzőszervi betegségek megelőzésében, gyógyításában, valamint az ehhez köthető kutatásokban és oktatásban is. Az Alapítvány hozzájárul az intézetben zajló kiemelkedő szakmai munka minőségének támogatásához, valamint a munkahelyi környezet és feltételek fejlesztéséhez.

A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events a tavaly decemberi teltházas A Gyűrűk Ura legszebb dalai koncert után most a Harry Potter-filmek legemlékezetesebb zenéit bemutató műsorral tér vissza.

Ajánló


A zenében a historizmus nemcsak azt jelenti, hogy korabeli hangszerek kópiáin szólalnak meg régi művek: olykor azt is, hogy az…

2024. április 27-én Fluor Tomi és Diaz a Budapest Sportarénában ünnepli meg a nagy szülinapot.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!