Program


ArcMás – Hrutka Róbert

ArcMás – Hrutka Róbert

ArcMás – Hrutka Róbert
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. október 13. péntek, 19:00

Hrutka Róbert ötévesen kapta meg első hangszerét, egy szájharmonikát, aztán zongorázni, gitározni és énekelni tanult, majd tizennégy évesen ígéretes sportlövészeti karrierjét hátrahagyva végleg a zene mellett döntött. Ugyan próbálkozott ejtőernyőzéssel is, de ugyanúgy, mint Jimi Hendrixnek, neki is tériszonya volt. 1989-től napjainkig több mint 150 nagylemezen gitározott és énekelt. Legismertebb formációja Jamie Winchesterrel közös zenekara volt. Robi évek óta állandó „zenefelelőse" nemzetközi vállalatok, cégek reklámfilmjeinek és a legismertebb márkák reklámkampányainak. Több nagylemez producere és zenei rendezője, zeneszerzőként ő jegyzi a Magyar Vándor, a Valami Amerika 2. és a Kincsem című film zenéjét, továbbá számos tévés produkció főcímdalát.

A beszélgetést vezeti: Barabás Éva televíziós műsorvezető

Jegyár: 800 Ft

Ajánlatunk


Nagy siker Európában: Norvégiától Olaszországig, Portugáliától Bulgáriáig, a nagy szimfonikus zenekar, a Lords of the Sound végre Magyarországra érkezik a Hans Zimmer zenéje című nagyszabású műsorával. A Dűne, A Karib-tenger kalózai, Pókember 2, Sherlock Holmes, Madagaszkár, Csillagok között, A Da Vinci-kód, Pearl Harbor, Gladiátor, Mission Impossible, és a legendás Hans Zimmer sok más műve a híres Lords of The Sound szimfonikus zenekar előadásában!

A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Ajánló


A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!