Program


Ann-Droid
10

Ann-Droid

A különleges előadás a színházat a legújabb digitális technikákkal ötvözi. Rajzolt látványvilág, okos LED kosztüm, egy robotlabda és egy drón is színesíti ezt a csodálatos mesevilágot!

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. április 9. hétfő, 11:00

A XXI. századi Pinokkió-átiratban Ann, a kis robotlány célja az emberré válás, ehhez pedig földön, vízen, levegőben rengeteg kaland és megpróbáltatás árán vezet az út. A robotlány eközben a legfontosabb emberi erényekkel is megismerkedik – felnőtteket és gyermekeket egyaránt magával ragadó módon. A nézők szeme láttára egy rajzfilm elevenedik meg, amiben hús-vér szereplők mozognak együtt a háttér animációval, így keltve 3D filmérzetet.

 

A történet főszereplői Alfréd, a hóbortos feltaláló és teremtménye Ann, a kíváncsi robotlány. Kettőjük kapcsolatának szépségeit és nehézségeit mutatja be a darab, miközben megismerjük Alfréd egyéb teremtményeit, Bip Bip-et, a hűséges robotlabdát és megannyi kreált, fantasztikus lényt, mint Láb-Gombát, Nyaló-Kannát és Kéz-Verőt. Kedves személyiségüknek és játékos kinézetüknek köszönhetően ezek a részben rajzolt, részben valódi lények egyenrangú szereplőkké válnak a történetben. A darabot végigkommentálja a harmadik, láthatatlan szereplő, akit Papp János mindent betöltő hangja személyesít meg.

 
Alfréd, egy feladatot ad a robot kislánynak: megtalálni és hazahozni az elveszett lényeket. Ezzel elindul a mindkettejük számára megannyi meglepetést tartogató, változatos akadályokkal telített út, amelynek hatására mindkettőjüknek változnia kell. Tanulva hibáikból, végül Alfréd és Ann (teremtő és teremtmény, apa és lánya) újból egymásra talál. De vajon teljesül Ann álma?

 
Az előadást 4 éves kortól ajánljuk.
Az előadás hossza: 50′ 

Az előadás a BANDART (Lengyel Katalin és Tóth-Zs. Szabolcs) alkotása

Történet / Ötlet / Rendezés: BANDART
Animáció / Programozás / Előadó: Tóth-Zs. Szabolcs
Koreográfia / Előadó: Lengyel Katalin
Narráció: Papp János
Jelmez: Weszelovszky Anna
Hardver tervezés: Harsányi Réka
Zene: Alpár Balázs
Hang design: Vadon Zoltán
Animációs asszisztens: Klárik Balázs
Produkciós menedzser: Vodál Anita
Külön köszönet: Tarr Ferenc

 

 

 

Ajánlatunk


A zenében a historizmus nemcsak azt jelenti, hogy korabeli hangszerek kópiáin szólalnak meg régi művek: olykor azt is, hogy az előadók felelevenítenek egy olyan szokást, amelynek több évszázada hódoltak a zenekedvelők.

zenés játék két részben

A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Ajánló


A III. Madách Musical Pályázat győztes műve, amely 52 pályamű közül nyerte el az első díjat, forradalmian új hangvételű musical,…

Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!