Program


Álomutazó
3

Álomutazó

Miért álmodunk? Mire valók az álmok? Miért vannak a rossz álmok? Ebben a fordulatos, magával ragadó és vicces családi musicalben ezekre a kérdésekre is fény derül.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. december 28. péntek, 19:00

A történet

A Játékkészítő alkotóinak új szuperprodukciója, Az Álomutazó egy olyan világban játszódik, ahol már senki sem alszik, ezért senki nem is álmodik. Az emberek napi 24 órát dolgoznak, a gyerekek szinte az egész napjukat a suliban töltik, és csak azért mennek haza, hogy megcsinálják a házi feladatot. Az élet minden területét a mesterséges intelligencia irányítja, és még a pislogás is a hatékonyság elleni bűntettnek számít. A történet főhőse Tomi a tízéves kissrác azonban egy álombárány segítségével harcba indul az álomvilág megmentéséért.



Szereplők:
Stohl András, Szabó Győző, Schell Judit, Zsédenyi Adrienn (Zséda), Keresztes Ildikó, Falusi Mariann, Ábel Anita, Hajdu Steve és még sokan mások.

Rendező és koreográfus: Juronics Tamás
Vizuál rendező: Herendi Gábor
Író: Vinnai András, Hegedűs Bálint
Zeneszerző: Rakonczai Viktor
Dalszövegíró: OrbánTamás
Díszlettervező: Rajcsány Balázs
Jelmeztervező: Bujdosó Nóra
Tánckar: Szegedi Kortárs Balett

Producer: Illés Gabriella

Olvasd el az interjúnkat Illés Gabriellával! >>>

Ajánlatunk


Lara Fabian élő koncertje – MVM Dome, Budapest! Csatlakozz hozzánk 2024. április 30-án, amikor Lara Fabian lenyűgöző showjával elvarázsol minket az MVM Dome-ban, Budapest szívében.

Robert Icke: Oidipusz Fordította: Upor László

Ajánló


Szerelem, érzékiség, pénz és botrány utáni hajsza Jean de Létraz pazar bohózatában, parádés szereposztással a Veres 1 Színház előadásában. Házasoknak…

Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!