Program


Alexander Balanescu koncert

Alexander Balanescu koncert

Alexander Balanescu korunk egyik legkiemelkedőbb és legizgalmasabb zeneszerzője.



 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. április 14. szombat, 20:00

Romániában született és ott is nevelkedett. Bukarestben kezdte el zenei tanulmányait, melyeket Jeruzsálemben, Londonban és a híres manhattani Juilliard Schoolban folytatott.

1987-ben kilépett az Arditti Quartetből és megalapította a Balanescu Quartet-et, amely hamar ismertté vált egyedülálló repertoárjáról, innovatív előadásai módjáról. Nem ragadt bele a komolyzene világába, turnézott a Pet Shop Boys-zal, együttműködött rock (David Byrne) és dzsessz zenészekkel (John Lurie, Ornette Coleman) és híresek a Kraftwerk feldolgozásai is.

Szerepet vállalt a Muzsikás együttes Bartók-albumán és dolgozott Lajkó Félixszel is.

Ajánlatunk


Képesek-e arra a hangok, hogy megidézzék egy város látványát, hangulatát, az atmoszférát, amelyet a hely szelleme sugároz? Respighi Róma-triptichonja képes erre. A három szimfonikus költeményből kettőt hallunk ezen a koncerten.

Evita egy fogalom. Evita a nő - kultikus imádat és totális elutasítás között. Evita a megértett és eltaszított. Evita az imádott és az üldözött. Evita az ember.

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

Ajánló


Nagymama, lány, unoka. Mindegyik mást akar, mindegyik másként, mással szeretné élni az életét. Teri például szeretője mellett képzeli el a…

Lara Fabian élő koncertje – MVM Dome, Budapest! Csatlakozz hozzánk 2024. április 30-án, amikor Lara Fabian lenyűgöző showjával elvarázsol minket…

A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!