Program


Agárdi Popstrand - RÚZSA MAGDI, VASTAG CSABA

Agárdi Popstrand - RÚZSA MAGDI, VASTAG CSABA

Az AGÁRDI POPSTRANDON mindig stúdió minőségben szól a kiváló hangosítás, a 2.2 m magas színpadnak köszönhetően a zenészek „bokától látszanak” és szinte testközelben játszanak, mivel EMBERLÉPTÉKŰ.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. július 1. szombat, 19:00

A vidéken legrégebben működő – 40 éves!- agárdi szabadtéri színpad kínálata, minden évben kiválóan találkozik a 3 generációs közönségének az ÉRTÉKALAPÚ elvárásával és igényével. A Popstrand vendégeinek csak énekelni, tapsolni és táncolni „kell”, mivel a népszerű hely, minden mást biztosít: pl. normális és igényes műsort, kiváló minőségű hangosítást, magas színpadot, valamint szolid belépőjegy és ital árakat. Agárdon az a legfontosabb, hogy ÉLETKORTÓL FÜGGETLENÜL, mindenki érezze jól magát, a gyönyörű vízparti gyepszőnyeges természeti környezetben. Igen, a könnyen megközelíthető Popstrand színpad ünnepi rendezvénysorozata, egy nagyszerű koncert, tánc és kirándulás élmény!

Kapunyitás: 18 órakor
Program kezdés: 19 órától

Ajánlatunk


Molnár Ferenc vígjátéka egy furcsa szerelmi négyszög története ironikus, szívfacsaró mese.

A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És természetesen egy jó falatra. Ha nem kapnak ételt, akkor elcsenik maguk. De ugyan ki tudna haragudni rájuk? Csak túl akarják élni a háborút. Ma, amikor milliók kényszerültek elhagyni otthonukat, ez is döbbenetesen ismerős üzenet.

Mozgalmas, pörgős időszak: gőzerővel készül a Fővárosi Nagycirkusz a „Csillagok, égbeli tűk” című előadásra

Ajánló


A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű…

Ildikó kiváló szakpolitikus, aki komoly karrier előtt áll, amennyiben le tudja küzdeni egy apró hibáját: nem tud hazudni.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!