Program


Agárdi Popstrand - IRIGY H.MIRIGY, ZOLTÁN ERIKA, KRISZ RUDI

Agárdi Popstrand - IRIGY H.MIRIGY, ZOLTÁN ERIKA, KRISZ RUDI

Az AGÁRDI POPSTRANDON mindig stúdió minőségben szól a kiváló hangosítás, a 2.2 m magas színpadnak köszönhetően a zenészek „bokától látszanak” és szinte testközelben játszanak, mivel EMBERLÉPTÉKŰ.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. augusztus 19. szombat, 19:00

A vidéken legrégebben működő – 40 éves!- agárdi szabadtéri színpad kínálata, minden évben kiválóan találkozik a 3 generációs közönségének az ÉRTÉKALAPÚ elvárásával és igényével. A Popstrand vendégeinek csak énekelni, tapsolni és táncolni „kell”, mivel a népszerű hely, minden mást biztosít: pl. normális és igényes műsort, kiváló minőségű hangosítást, magas színpadot, valamint szolid belépőjegy és ital árakat. Agárdon az a legfontosabb, hogy ÉLETKORTÓL FÜGGETLENÜL, mindenki érezze jól magát, a gyönyörű vízparti gyepszőnyeges természeti környezetben. Igen, a könnyen megközelíthető Popstrand színpad ünnepi rendezvénysorozata, egy nagyszerű koncert, tánc és kirándulás élmény!

Kapunyitás: 18 órakor
Program kezdés: 19 órától

Ajánlatunk


A Neoton Família az egyik legnépszerűbb magyar popzenei együttes. Angol nevük: Newton Family, ezutóbbi néven jelent meg több lemezük Japánban, Nyugat-Németországban, Argentínában és Spanyolországban.

Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását és a lagziját, Fadinard kénytelen beszerezni egy ugyanolyan kalapot, miközben menyasszonyt, apóst, násznépet kell percenként leszerelnie. Kortalan francia csúcsbohózat.

A vadászat című, mára már ikonikus album 1984-ben jelent meg, idén ünnepli 40. évfordulóját. Hobo és nagyszerű zenekara a rangos jubileumhoz méltó koncerttel most a Győri Nemzeti Színházban is fellép. Minden idők egyik legikonikusabb hazai rockalbuma hirtelen felindulásból született, mégis a műfaj meghatározó klasszikusává vált. „A Budapest-Miskolc vonaton 40 szövegötletet jegyeztem le, majd az egészet egy taxiban felejtettem. Végül 26-ot sikerült felidéznem, és Pókáék konyhájában nekiálltunk a munkának. A felvételek kezdete előtt „csak” a szövegeket kellett bemutatnom a cenzúrának - tudják, egy A-moll vagy G-dúr nem lehet rendszerellenes... Nagy tisztesség, hogy az emberek érdeklődése fennmaradt és a dalok ma is élnek, de szomorú tény, hogy a mű aktualitását mindmáig nem vesztette el. Sőt, anélkül, hogy próféciákat mondanék, amíg ember lesz a Földön, az is marad” – emlékszik vissza Hobo. Megjelenésekor a lemez a ritka koncertalbumok egyike volt, amely zeneileg és szövegileg gondosan megtervezett életképekben jelenítette meg a történelem és a társadalom keresztmetszetét. A bomba sikerű Budapest Sportcsarnok-beli telt házas lemezbemutató óta négy évtized telt el, de a Vadászat hatása, öröksége generációkon átívelő.

Ajánló


Jössz éjfélkor babzsákra huppanva, az előadóktól karnyújtásnyira klasszikus zenét hallgatni? A kérdés tíz évvel ezelőtt talán furcsán hangozhatott, de a…

A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!