Program


A rivális (La Rivale)

A rivális (La Rivale)

A Teatro Coccia di Novara vendégjátéka.

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. június 12. kedd, 21:00

A rivális opera az operában, történet a történetben, abszurd és izgalmas show: teli van szaftos anekdotákkal és mélyenszántó észrevételekkel az opera világáról. Mesélőnk Callas riválisa, Carmela Astolfi, nézőpontja éppoly tiszteletlen mint szórakoztató. Callas előtt a legünnepeltebb szoprán volt, sok évi távollét után tér vissza argentin száműzetéséből, hogy megtalálja élete fénykorának hangulatát. A Scalában egy csoport turista jön vele szembe, az idegenvezető pedig arról beszél, hogy Callas minden idők legszebb hangja volt, és soha nem volt riválisa. Valódi tőrdöfés ez a szopránnak, de csak az első a tréfás cselekményben, mely megidézi a két énekesnő ádáz csatáját.

Jegyár: 3000 Ft

Ajánlatunk


Szerelmi háromszögek, nercbundák, hiányos öltözetű hölgyek, ablakon kirepülő ruhadarabok, totális téboly. Mindez London legelegánsabb szőrmeszalonjában, kizárólag a felhőtlen szórakoztatás érdekében!

A tíz éve, Bamakóban alakult együttes női előadói minden kreatív zenei megnyilvánulásukban szót emelnek a nők jogaiért és az erőszak felszámolásáért. Gazdag, dallamos muzsikájukban a pánafrikai hagyományokat a kortárs popdalokat idéző stílusjegyekkel ötvözik.

Az Anconai szerelmesek kacagtatóan fordulatos, kedvesen pikáns, szellemes, zenés összekacsintás a hetvenes évek olasz slágereivel. Szerelem, slágerek, tánc, gegek, csipetnyi erotika, poénok, kacagás, happy end.

Ajánló


Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha…

Hogyan kérhetjük számon a Blaha aluljáróban pókember önzetlenségét, vagy egy szamuráj erkölcsi kódexét? Pest vármegyén Völgyzugoly szokásait? Ismerős a helyzet…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!