Program


A pajzsmirigy nagy napja - napijegy

A pajzsmirigy nagy napja - napijegy

Hogyan gyógyíthatjuk magunkat, hormongyógyszereken innen és túl…

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. október 14. vasárnap, 9:30

Rendezvényünkkel szeretnénk felhívni a figyelmet a pajzsmirigy rendellenességeire, valamint kezelésének fontosságára. Sajnos, Kispesten is több ezer lakos érintett a betegségben, sokuk még nem is tudja, hogy a fáradság, súlyfelesleg, hajhullás milyen betegséghez köthető. Ezért kiemelten fontos a lakosság tájékoztatása, életminőségének javítása érdekében.

TUDTA, HOGY KÖZEL 40 MILLIÓ EMBERT ÉRINT A PAJZSMIRIGY ROSSZ MŰKÖDÉSE?
A legújabb, nagy európai populációban végzett vizsgálatok szerint

a pajzsmirigy-alulműködés 4,4%-ban,

a túlműködés pedig 1,4%-ban fordul elő.

MAGYARORSZÁGON KÖZEL 1 MILLIÓ EMBERT ÉRINT
Hazánkban a lakosság 10-15 százalékánál mutatható ki pajzsmirigy-rendellenesség.
A pajzsmirigybetegség elsősorban a nőket érinti, akár meddőséget is okozhat. A gyakoribb alulműködést nehéz felismerni, sajnos sokan már későn jutnak orvoshoz. Ráadásul világszerte növekszik a betegek száma, aminek pontos okát egyelőre nem tudják. Annyi azonban bizonyos, hogy a genetikai meghatározottság mellett a környezeti tényezők és a vírusfertőzések is okolhatók a negatív tendenciáért – olvasható a Semmelweis Egyetem legfrissebb hírlevelében.

Program:

10.00: Prof. Dr. Balázs Csaba endokrinológus: A pajzsmirigy működése élettani és kóros körülmények között
13.00: Szendi Gábor előadása: Az autoimmun pajzsmirigy és a táplálkozás
14.30: A megbocsátás hatása a torokcsakrára. Kundalini jóga, feloldó meditáció Cseri Csillával
16.15: Baglyas György: Agykontroll technikák a gyógyulás szolgálatában
17.30: Eőry Emese: A meridián torna a hatékony öngyógyító tevékenység

 

Ajánlatunk


Nagy siker Európában: Norvégiától Olaszországig, Portugáliától Bulgáriáig, a nagy szimfonikus zenekar, a Lords of the Sound végre Magyarországra érkezik a Hans Zimmer zenéje című nagyszabású műsorával. A Dűne, A Karib-tenger kalózai, Pókember 2, Sherlock Holmes, Madagaszkár, Csillagok között, A Da Vinci-kód, Pearl Harbor, Gladiátor, Mission Impossible, és a legendás Hans Zimmer sok más műve a híres Lords of The Sound szimfonikus zenekar előadásában!

Előfordul: hulla, és annak fagyasztása, csontok, hányás, köpés, meztelenség, verekedés, felnőttfilm-részlet, kitört ujjak, kábítószer fogyasztása és terjesztése, méregkeverés, zászlóégetés (ja ez nem), egyszer elhangzik az a szó, hogy 'zsidó', egyszer az, hogy 'cigány'. Lesz füst, stroboszkóp, hangos zene, riasztó hangeffektek, zaj, káosz, kosz és több liter művér.

A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival, Pozsgai Zsolt átdolgozásában. Emberi drámák, sorsok, a jó és a rossz megítélése, ami olykor nem is olyan egyszerű.

Ajánló


Az Attraction Látványszínház, a Britain's Got Talent 2013-as győztes csapata, először ad egészestés show-t Magyarországon! A fantasztikus látványú és koreográfiájú…

„Háromfogásos gourmet menü” – jellemezte a Bachtrack kritikusa Paavo Järvi koncertjét, amelyen Sibelius, Tüür és Beethoven egy-egy darabját tűzte műsorra.…

Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!