Program


A Magyar Táncművészeti Egyetem és a Movein Mission bemutatja: Dobbantó

A Magyar Táncművészeti Egyetem és a Movein Mission bemutatja: Dobbantó

Van egy pont, ahol dobbantani kell.

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. június 1. péntek, 20:30

Az iskola már nem zárhat magába. Még irányít, lehetőségeket mutat, de eljön az a pont, ahol már ez sem kell. Az adott pontban ugrani kell, ejtőernyőt a kellő pillanatban kibontva.

Az iskola még keret, de már fél lábbal „kint” vagyunk. És ott „kint” társakra, kollegákra, hasonló célokkal tevékenykedő kollegákra találunk.

És ott „kint” vannak alkotók, akik a legfrissebbekre, a legújabbakra nyitottak.

Így jött létre ez a „nekifutó” előadás a Magyar Táncművészeti Egyetem és a Movein Mission összefogásával, Lőrinc Katalin és Duda Éva ötletéből.
 
Koreográfusok:
Duda Éva, valamint: a MTE végzős modern szakirányú hallgatói, s azok, akiknek a projektjeiben részt vettek az évad során.

Szerkesztő-mentor: Lőrinc Katalin

Fotó: Futár Ernő

Ajánlatunk


Isten eljön hozzánk, mert nagyon sok mondanivalója van. Megosztja gondolatait az elmúlt néhány tízezer év történéseiről és tapasztalatairól, válaszol az időközben felmerült kérdésekre és bemutatja a projekt fejlesztésének további lépcsőit.

Norrison bankigazgató a pihenésére készülődik, amikor a családjánál vendégeskedő lány – jónevű amerikai milliomosházaspár egyetlen gyermeke – vészhelyzetet jelent be: férjhez ment.

A történet két szélhámosról szól: Lawrence úriember, akiről könnyen elhisszük, hogy nemesi sarj, egy száműzött uralkodó; Freddy Benson azonban kisstílű. Meséjében szegény, beteg nagymamájának gyűjt könyöradományokat. Kettejük barátsága akkor kezdődik, amikor kiderül, hogy mindketten a Riviérán kívánnak turistákat kifosztani, és rájönnek, hogy szövetkezve könnyebb. A Steve Martin és Michael Caine játékával fémjelzett film nem véletlenül ihlette meg a „színházcsinálókat”. A fordulatokban gazdag és rendkívül humoros történet kiváló zenével fűszerezve robbant be a Broadwayre, útját azóta is töretlen nevetésorkán, tapsvihar és díjeső övezi.

Ajánló


Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a…

Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!