Program


A magabiztos előadás - Alapozó előadás

A magabiztos előadás - Alapozó előadás

Para előadást tartani? Lámpaláz, bizonytalanság, értetlen(nek tűnő) tekintetek, rohanó idő... ezek leküzdhető akadályok. Segítünk abban, hogy te és a közönséged is élvezze, amikor Te vagy a reflektorfényben.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. április 25. szerda, 18:00

A Túlélőkészlet Egyetemhez előadásokon olyan kérdéseket vetünk fel és válaszolunk meg, amikkel az egyetemi évek során biztos, hogy rendszeresen találkozol, de nem képezik a tananyagot. Nem egyértelmű a követelmény, unalmas a referátum, rengeteg szöszöléssel jár a feladat... ha egyetemista vagy, biztos találkoztál már ilyen helyzetekkel. Olyan eszközöket szeretnénk a kezedbe adni, olyan készségeket fejleszteni, amik segítenek túllendülni ezeken az akadályokon, és általuk többet tudsz magadból kihozni, hatékonyabb lehetsz az egyetem alatt és után. Mindezt a tudást nem egyetemi keretek között, hanem otthonos környezetben, egy ital mellett sajátíthatod el.

Ajánlatunk


40 évvel első szegedi előadása után visszatér az István, a király!

Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a megfelelési kényszer és önmagunk vállalása, az önzés és a szerelem.

Isten eljön hozzánk, mert nagyon sok mondanivalója van. Megosztja gondolatait az elmúlt néhány tízezer év történéseiről és tapasztalatairól, válaszol az időközben felmerült kérdésekre és bemutatja a projekt fejlesztésének további lépcsőit.

Ajánló


Az eutanázia kérdése az ókor óta foglalkoztatja a közvéleményt. Szókratész, Platón és Seneca is támogatta, de az orvostudomány megalapítója, Hippokratész…

Móricz Zsigmond története nagyon is időtálló témát jár körül: hogyan irányítják a nők a férfiakat a háttérből? A darab végére…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!