Program


A lélek meztelen lazasága

A lélek meztelen lazasága

Mit lát egy színész, mikor belenéz a tükörbe? Kit kutat, mikor színházi sminktükrében fürkészi aktuális szerepének alakuló maszkját?
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. május 16. szerda, 19:30

Milyen frusztrációk és sérülések lappanghatnak egy pályakezdőben? A nagy elődök segítők, vagy szoborrá merevedett fantomok, kik ébren tartják a görcsös megfelelés vagy lázadás kényszerét? Fontos-e egy színházi alkotónak felismernie hivatásának pillanatnyi funkcióját? A színészet mesterség vagy hivatás? Hogyan találhatja meg valaki „saját hangját”? Van-e, és ha igen, mi a felelőssége egy színésznek, a színháznak, mint a „pillanat művészetének”?

Gábor Miklós naplójában kíméletlenül szembenéz önmagával, vállalja gyarlóságait, beenged mindannyiunkat belső emberi és alkotói gyötrelmeibe. A tipikus színészi és színházi helyzetekben felvillan az esendő ember, és ez az esendőség már messze túlmutat a művészbejárók mögötti kulisszák titkain. Érzékeny önreflexiója általános emberi problémákat tükröz.

Az előadás az NKA támogatásával jött létre.

Színész: Kozma Gábor Viktor
Zenész: Asztalos Zsolt
Rendező: Beczásy Áron
Díszlet- jelmeztervező: Papp Gyopár (e.h.)
Asszisztens, manager: Markó Orsolya (e.h.)

Ajánlatunk


A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló AI látványosság!

Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a HUNGÁRIA.

Ajánló


Az eutanázia kérdése az ókor óta foglalkoztatja a közvéleményt. Szókratész, Platón és Seneca is támogatta, de az orvostudomány megalapítója, Hippokratész…

Nagy siker Európában: Norvégiától Olaszországig, Portugáliától Bulgáriáig, a nagy szimfonikus zenekar, a Lords of the Sound végre Magyarországra érkezik a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!